KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Rengasasentajia BestDrivelle

Työpaikat / Rengasasentajia BestDrivelle

Rengasasentajia BestDrivelle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Espoo Vantaa Lohja Tuusula Asennus/huolto Best Drive Finland Oy

Talvirengassesongin lähestyessä etsimme RENGASASENTAJIA Best Drivelle pääkaupunkiseudun palvelupisteisiin vauhdikkaaseen sesonkityöhön.

Työtehtäviäsi sesongissa ovat muun muassa renkaiden pesu, rengasvaraston hoito, asiakaspalvelu kassalla tai asennustehtävät hallilla. Asiakkaamme perehdyttää sinut työtehtäviin, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsomme sen eduksi.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja kiinnostusta alaa kohtaan. Odotamme että pystyt sitoutumaan sesongin ajaksi ja tarjoamme samalla mahdollisuuden osallistua myös tuleviin sesonkeihin osana mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä.

Palvelupisteet sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua, mukana syksyllä: Espoonlahti, Herttoniemi, Juvanmalmi, Konala, Olarinluoma, Suomenoja, Tuusula ja Vantaa. Töitä tehdään aukioloaikojen puitteissa, sinulla on mahdollisuus tehdä myös pitkiä päiviä halutessasi. Palkka määräytyy kokemuksen ja autorengasalan TES:in mukaan.

Hae mukaan nyt, paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Sesonki alkaa arviolta loka-marraskuussa lumen sataessa ja pakkasten alkaessa kestäen noin yhdestä kolmeen kuukautta.

Lisätietoja tehtävistä antaa: Henkilöstökonsultti Jenny Rytilahti puh. 050 5134 794, jenny.rytilahti@barona.fi