KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Ryhmäesimies Baronalle Traficomin tiimiin, Fuengirolaan

Työpaikat / Ryhmäesimies Baronalle Traficomin tiimiin, Fuengirolaan

Ryhmäesimies Baronalle Traficomin tiimiin, Fuengirolaan

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Fuengirola Asiakaspalvelu/palvelu Logistiikka/kuljetus/liikenne Barona Fuengirola

Barona on pohjoismainen henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Toimintaamme ohjaa rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen. Yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin toimimme kansainvälisesti 10 maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla. Baronan palvelukeskus Espanjan Fuengirolassa työllistää jo yli 250 asiakaspalvelualan osaavaa asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista, joista Traficomin tiimiin kuuluu lähes 40 henkeä.

Haemme nyt Fuengirolan palvelukeskukseen ryhmäesimiestä Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin neuvontapalveluihin

Traficom on palveleva liikenteen ja viestinnän lupa-, rekisteri- ja valvontaviranomainen. Virasto edistää liikennejärjestelmän toimivuutta ja turvallisuutta sekä vauhdittaa digiyhteiskunnan kehittymistä. Se tukee kestävää kehitystä ja huolehtii, että Suomessa on käytettävissä laadukkaat, turvalliset ja kohtuuhintaiset viestintäyhteydet ja -palvelut.

Nyt valittavan ryhmäesimiehen päätehtävänä on varmistaa laadukas lähiesimiestyö yli 15 hengen suuruiselle palveluneuvojien ryhmälle. Lisäksi hänen vastuulleen kuuluu koko Traficom-tiimin palveluneuvojien substanssiosaamisen varmistaminen asiakasrajapinnassa - ensiluokkainen ja tasalaatuinen asiakaskaskokemus antaa raamit osaamisen tasolle. Yhdessä toisen ryhmäesimiehen kanssa muihin päivittäisiin tehtäviin kuuluu operatiivisen työn johtaminen HR-tehtävineen sekä säännöllinen raportointi.

Ryhmäesimies on mukana asiakkuuden hallinnassa sekä pitää tiivistä yhteyttä asiakkuuden yhteyshenkilöihin. Hän työskentelee tiiviisti koko työyhteisön kanssa ja vastaa tuloksistaan palvelupäällikölle. Osana asiakaspalvelutiimiä hän pääsee vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen, jakamaan osaamistaan sekä kehittymään ammattilaiseksi esimiestyössä.

Valittavalta henkilöltä toivomme aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä, mutta ennen kaikkea haemme henkilöä, jolla on palavaa motivaatiota laadukkaan lähijohtamisen tuottamiseen. Kokemus palvelukeskusympäristössä työskentelystä ja palvelun sisällön tuntemus luetaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä – ryhmäesimiehen sisältöosaaminen tulee joka tapauksessa omaksua tehtävän menestyksekkään hoitamisen varmistamiseksi ja tämä perehdytysjakso ajoittuu heti työsuhteen alkuun. Odotamme positiivista ja ahkeraa otetta, oma-aloitteisuutta sekä päätöksenteko- ja ideointikykyä – uskallat myös hieman heittäytyä ja nostaa esille tarvittaessa myös rohkeita yksilökohtaisia ratkaisuja ja uusia toimintatapoja. Tehtävän hoitaminen vaatii hyvät IT-taidot ja valmiuden omaksua uusien tietojärjestelmien hallintaa.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön sekä aikaansaavat ja mukavat työkaverit alallaan tunnetun työnantajan palveluksessa. Toimistomme keskeinen sijainti mahdollistaa sujuvan työmatkailun myös Fuengirolan lähialueilta ja Costa del Sol tarjoaa lukemattomat mahdollisuudet monipuolisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin vuodenajoista riippumatta. Työsuhde on kokoaikainen 39 h/vko ja työvuorot sijoittuvat palvelumme aukioloaikojen mukaisesti, pääosin arkisin klo 7-17 välille. Työ alkaa mahdollisimman pian, mutta viimeistään joulukuun alussa 2020. Tehtävään valittavalle tehdään turvallisuusselvitys.

Jos edellä kuvattu on sitä, mitä työltäsi ja työyhteisöltäsi odotat, toimi heti ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille hakujärjestelmämme kautta. Hakijoita haastattelemme jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti, jos koet olevasi oikea henkilö tehtävään! Hakuaika tehtävään päättyy 18.10.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Pertti Saarela 8.-9.10.2020 klo 10-15, p. +34 600 691 953. Katso myös webinaarimme "Usein kysytyt kysymykset" osoitteesta https://youtu.be/MqEVD91kUbI .