KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Huoltamokahvilatyöntekijöitä Shell-asemille Pirkanmaalle

Työpaikat / Huoltamokahvilatyöntekijöitä Shell-asemille Pirkanmaalle

Huoltamokahvilatyöntekijöitä Shell-asemille Pirkanmaalle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Tampere Ylöjärvi Kangasala Nokia Pirkkala Hämeenkyrö Lempäälä Orivesi Hotelli- ja ravintola-ala Restel Liikenneasemat Oy

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Oletko luontainen asiakaspalvelija? Juuri sinä voit olla ketjumme uusin Helmi!

Haemme erilaisille tuntisopimuksille huoltamokahvilatyöntekijöitä Shell Helmisimpukka -asemille Pirkanmaalle. Lisäksi Ylöjärven Shell Helmisimpukka etsii kokkia vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä pääset meillä tekemään?

Huoltamokahvilatyöntekijän tehtävissä pääset loistamaan monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, tekemään myyntityötä ja samalla pitämään nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla vitriini-/ruokatuotteita. Kokin tehtävissä huolehditaan monipuolisesti keittiön eri osa-alueista. Kokin työn pääpaino on keittiössä, mutta voit tarvittaessa jalkautua myös asiakkaidesi pariin huoltamokahvilan puolelle ja huolehtia myyntityön lisäksi myös esimerkiksi Veikkauksen palveluista ja huoltamon yleisestä siisteydestä.

Menestyksen avaimet

Olet luontainen tiimityöskentelijä, mutta hoidat hommat kunnialla loppuun myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Arvostamme ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Kahviloidemme Helmet ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, jolla on hymy herkässä. Ammatilliset valmiudet tehtävään antaa parhaiten ravintola-alan ja/tai kaupallisen alan koulutus sekä aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä. Meillä pärjää heittäytymiskykyinen ja oppimishaluinen sekä käsistään kätevä: me kyllä koulutamme sinut tehtävään.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja antoisaa työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotain uutta. Pakettiin kuuluvat myös Restelin erinomaiset henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

  • Kokin työsuhde tulee olemaan vakituinen, keskimäärin 90h/3vk.

  • Huoltamokahvilatyöntekijälle on tarjolla erilaisia tuntisopimuksia Ylöjärven asemalla

  • Huoltamokahvilatyöntekijän keikkatyö painottuu Pirkanmaan eri Shell Helmisimpukka -asemille Tampereella Lahdenperänkatu, Sammon Valtatie ja Hervanta sekä Ylöjärvellä oma asemansa.

Työ sisältää mahdollisesti myös yötyötä ja yksintyöskentelyä, joten valitun tulee olla täysi-ikäinen.

Oletko sinä ketjumme uusi Helmi?

Voit tutustua työskentelyyn liikenneasemalla tämän videon välityksellä. Mikäli koet kuuluvasi joukkoomme, kerro se meille hakemuksessasi.

Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Barona Horeca Oy toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti. Restel Liikenneasemat Oy operoi 48 Shell ja St1 liikenneasemaa kautta maan. Lisätietoja huoltamoilla työskentelystä löydät osoitteesta huoltamorekry.fi. Lisätietoja Restelistä työnantajana löydät täältä.