KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Talousjohtaja, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta

Työpaikat / Talousjohtaja, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta

Talousjohtaja, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Jyväskylä Taloushallinto/tilintarkastus Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta

Oletko sinä Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan seuraava Talousjohtaja? Lue lisää alta ja hae tehtävää heti!

Talousjohtaja toimii valmistelijana ja esittelijänä talouteen ja liiketoimintaan liittyvässä päätöksenteossa ylioppilaskunnan päätöksentekoelimille. Tehtävän erityispiirre onkin tiivis yhteistyö opiskelijoiden kanssa.

Talousjohtaja kehittää aktiivisesti JYYn taloutta strategian ja arvojen mukaisesti. Tehtävä tarjoaa myös mahdollisuuksia kehittyä ja toimia aallonharjalla opiskelija-asumisen ja ravintolatoiminnan kehittämisessä.

Valittava henkilö pääsee JYYn liiketoiminnan uuden brändin, Soihdun voimin toteuttamaan uutta liiketoimintastrategiaamme ja suunnittelemaan tulevien vuosien merkittäviä investointeja. JYY investoi vuosittain yli 7 miljoonaa euroa ja seuraavan 15 vuoden aikana konsernin yhteenlasketut investoinnit tulevat olemaan yli 100 miljoonaa euroa.

Edellytämme hakijalta osaamista ja kokemusta organisaatioiden talouden ja rahoituksen johtamisesta, hallinnosta sekä henkilöstöjohtamisesta. Sujuva kirjallinen ja suullinen viestintä suomeksi sekä hyvä englannin kielen taito ovat välttämättömiä tehtävän hoitamisen kannalta. Lisäksi hakijalla täytyy olla hyvät vuorovaikutustaidot ja esiintymiskykyä.

Hakijalle katsotaan eduksi yleishyödyllisen toiminnan tuntemus, eri yhtiömallien ja kiinteistörahoituksen osaaminen sekä ICT- ja liiketoimintaosaaminen. Soveltuva korkeakoulututkinto voidaan katsoa hakijan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan vakituiseksi. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Lähetä hakemus ja cv palkkatoiveineen 18.10. klo 24 mennessä osoitteessa https://barona.fi/ . Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä eri taustoista olevia henkilöitä.

Lisätietoja antavat

tehtäväkuvan ja sisältöjen osalta Timo Lahtinen, JYYn toimitusjohtaja 044 9702160

sekä toiminnanjohtaja Minna Oinas 045 386816

hakuprosessin osalta Baronalta rekrytointipäällikkö Pietari Salmi 0407648198 tai pietari.salmi@barona.fi