KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kiertävä huoltoasentaja, 24 Pesula Oy

Työpaikat / Kiertävä huoltoasentaja, 24 Pesula Oy

Kiertävä huoltoasentaja, 24 Pesula Oy

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Espoo Helsinki Vantaa Kerava Hyvinkää Vihti Asennus/huolto Tekniikka Kiinteistöala 24 Pesula Oy

Haemme 24 Pesula Oy:lle päivätyöhön reipasta ja asiakaspalveluhenkistä huoltoasentajaa monipuoliseen ja liikkuvaan asennus- ja huoltotehtävään pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Huoltoasentajana pääset osallistumaan erilaisten pesulalaitteistojen huoltoihin ja asennuksiin. Huoltotehtäviä tehdään yrityksen omissa pesulakohteissa, jotka sijaitsevat pääsääntöisesti eri kauppakeskuksissa Pääkaupunkiseudun alueella. Päivittäisiä tehtäviäsi voivat olla esimerkiksi tuulettimien vaihdot, kompuran tyhjennykset, laitteiston toimintakyvyn tarkastaminen tai pesulan siisteydestä huolehtiminen. Kaikista tehtävistä suoriutumiseksi saat perehdytyksen lisäksi kirjalliset ohjeet ja työyhteisön jatkuvan tuen. Liikkumiseen pesuloiden välille saat yritykseltä huoltoauton käyttöösi.

Hakijana voit olla urasi alussa tai kokenut ammattilainen. Etunasi toimii aiempi kokemus asennus- tai huoltotehtävistä, mutta tärkeämpää on kuitenkin motivoitunut asenne työtä kohtaan ja aito halu oppia. Työntekijänä pärjäät asiakastilanteissa, olet huolellinen ja pystyt seuraamaan täsmällisesti ennakkohuolto-ohjeita. Työtehtävä edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa ja B-luokan ajokorttia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen huoltotyön vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset toimimaan osana tiivistä huoltoryhmää. Tehtävässä tarjotaan erinomainen perehdytys työtehtäviin, laitteisiin ja koneisiin. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian järjestelmän kautta. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajan aikana ja työt voivat alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja arkisin Baronalta antaa kello 9–15 Markus Korpela, 050 4648493.