KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Lähihoitaja Pietarsaareen Esperille

Työpaikat / Lähihoitaja Pietarsaareen Esperille

Lähihoitaja Pietarsaareen Esperille

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Pietarsaari Kokkola Uusikaarlepyy Terveydenhuolto/sosiaaliala Esperi Care Oy

Hoivakoti Edit on työpaikka, jossa jokainen työntekijä tulee kuulluksi ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa hoivakodin arkeen. Haluaisitko sinä liittyä osaksi tätä työyhteisöä?

Esperi Hoivakoti Edit tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Hoivakoti Editissä apu on aina läsnä ja arki mutkatonta. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu myös lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kotiutuvalle tai omaishoitajan vapaapäivien ajaksi.

Haemme lähihoitajia niin lyhytaikaisiin kuin myös pitempiaikaisiin keikkatöihin Esperi Hoivakoti Edit:iin Pietarsaareen.

Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Työn alkuvaiheessa vuorot kuitenkin ovat pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja.

Lähihoitajana sinun työpäiväsi koostuvat vastuullisista ja monipuolisista hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä sisältäen asiakkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteenasi on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tutkintosi lisäksi tarvitset lääkehoidon koulutuksen, hygieniapassin sekä tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan. Palkkauksessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tulet työllistymään Baronan työntekijäksi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten laita hakemusta pikaisesti tulemaan sillä haluamme kuulla sinusta lisää. Liitä mukaan myös kuvat tutkinto- ja työtodistuksistasi.

Haluamme turvata kaikkien terveyden tässä poikkeustilanteessa, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.

Kedontie 22, 68630 Pietarsaari