KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Sairaanhoitaja Pietarsaareen Esperille

Työpaikat / Sairaanhoitaja Pietarsaareen Esperille

Sairaanhoitaja Pietarsaareen Esperille

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Pietarsaari Kokkola Uusikaarlepyy Terveydenhuolto/sosiaaliala Esperi Care Oy

Esperi Hoivakoti Edit on työpaikka, jossa jokainen työntekijä tulee kuulluksi ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa hoivakodin arkeen. Haluaisitko sinä olla osa tätä työyhteisöä?

Esperi Hoivakoti Edit tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Hoivakoti Editissä apu on aina läsnä ja arki mutkatonta. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu myös lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi sairaalasta kotiutuvalle tai omaishoitajan vapaapäivien ajaksi.

Haemme Sairaanhoitajia niin lyhytaikaisiin kuin myös pitempiaikaisiin keikkatöihin Esperi Hoivakoti Edit:iin Pietarsaareen!

Työ on luonteeltaan 3-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan. Työn alkuvaiheessa vuorot kuitenkin ovat pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja.

Työpäiväsi koostuvat vastuullisista ja monipuolisista asukkaiden hoito-, ohjaus- ja asiakaspalvelutehtävistä. Hoidat myös sairaanhoitoon ja lääkehoitoon liittyviä tehtäviä. Tavoitteenasi on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tutkintosi lisäksi tarvitset lääkehoidon koulutuksen, hygieniapassin sekä tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan. Palkkauksessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tulet työllistymään Baronan työntekijäksi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten laita hakemusta pikaisesti tulemaan sillä haluamme kuulla sinusta lisää!

Liitä mukaan myös kuvat tutkinto- ja työtodistuksistasi.

Haluamme turvata kaikkien terveyden tässä poikkeustilanteessa, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.