KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Lähihoitaja Esperi Koti Ahomansikka, Espoo

Työpaikat / Lähihoitaja Esperi Koti Ahomansikka, Espoo

Lähihoitaja Esperi Koti Ahomansikka, Espoo

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Espoo Helsinki Vantaa Kirkkonummi Nurmijärvi Vihti Terveydenhuolto/sosiaaliala Esperi Care Oy

Uusi Esperi Koti Ahomansikka Espoossa hakee lämminhenkiseen kehitysvammaisten kotiin ja hyvään sekä kaikkia arvostavaan työyhteisöön lähihoitajaa.

Esperi Koti Ahomansikassa asuvat kehitysvammaiset ja vammaispalvelun asiakkaat saavat ympärivuorokautista apua, tukea ja ohjausta yksilöllisen tarpeensa sekä toimintakykynsä mukaan. Asukkaat osallistuvat kodin päivittäisiin toimiin ja arjen askareisiin monipuolisesti omien voimavarojensa puitteissa. Heitä kannustetaan itsenäisyyteen ja tuetaan osallistumaan omaa elämää koskevaan päätöksentekoon. Asukaskokouksissa asukkaat ideoivat viikko-ohjelmaa ja suunnittelevat tulevia menoja yhdessä ohjaajien kanssa.

Toiminnan lähtökohtana on aktiivinen arki, joka on täynnä harrastustoimintaa. Yhdessä käydään keilaamassa, vietetään levyraatihetkiä ja retkeillään. Ahomansikka on turvallinen ja lämminhenkinen koti, johon omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita!

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen lähihoitajaa. Voit työskennellä osa-aikaisesti tai täysillä työtunneilla!

Työpäiväsi koostuvat vastuullisista ja monipuolisista asukkaiden hoito-, ohjaus- ja asiakaspalvelutehtävistä. Hoidat myös sairaanhoitoon ja lääkehoitoon liittyviä tehtäviä. Tavoitteenasi on ylläpitää asukkaiden toimintakykyä ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Työvuorot ovat pääsääntöisesti klo 7-21 välillä ja halutessasi voit tehdä myös yövuoroja.

Tutkintosi lisäksi tarvitset lääkehoidon koulutuksen, hygieniapassin sekä tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan. Palkkauksessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta (G19C).

Esperi Care tarjoaa työntekijöilleen hyvän työterveyshuollon ja virike-edut. Jos olet vasta muuttamassa pääkaupunkiseudulle, niin voit asua väliaikaisesti Ahomansikan upouudessa rivitalohuoneistossa.

Barona Horeca Oy toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Liitä mukaan kuvat tutkinto- ja työtodistuksistasi.

Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.