KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Sales Manager Pedabille Helsinkiin

Työpaikat / Sales Manager Pedabille Helsinkiin

Sales Manager Pedabille Helsinkiin

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Myyntitehtävät IT/tietoliikenne PEDAB Finland Oy

Haemme nyt Pedabille Helsingin Munkkiniemeen Sales Manageria. Jos olet rautainen myynnin ammattilainen, tässä sinulle loistava mahdollisuus!

SINUN TEHTÄVÄSI

Haemme Pedabin Infrastructure & Platforms (I&P) -tiimiin myyntivastuullista henkilöä, joka auttaa yrityksiä yksinkertaistamaan ja kehittämään IT-infrastruktuuriaan Pedabin edustamien päämiesten teknologiaan pohjautuvien ratkaisujen avulla. Vastaat myynnin ja liiketoiminnan kehittämisestä nimettyjen kumppaniyritystemme osalta ja hankit uusia kumppanuuksia Pedabin ekosystemiin. Toimit Suomen maaorganisaatiosta käsin osana Pedab Groupin I&P -divisioonaa, jonka liiketoiminnan kehittämiseen pääset antamaan oman panoksesi. Asiakastyytyväisyys (NPS) on yksi keskeisistä tavoitteistasi myynnin ohella.

Hakemamme henkilö on ulospäinsuuntautunut, pitkäjänteinen ja myyntiorientoitunut. Olet aktiivinen ja innostunut myynnin ammattilainen. Innostat kumppaneita uusiin ratkaisuihin ja liiketoimintamalleihin. Et pelkää haastaa itseäsi ja pystyt tuottamaan uusia ideoita tilanteen niin vaatiessa.

SINUN OSAAMISESI

Edellytämme, että sinulla on vankkaa kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä ICT-myyntityöstä vähintään viiden vuoden ajalta. Olet toiminut vastaavanlaisissa tehtävissä joko myynti- tai asiakkuuspäällikön tehtävissä. Kokemus infra- tai pilviratkaisujen myynnistä tai aikaisempi työskentely MSP-talon myynti- tai kehitystehtävissä auttaa sinua tehtävässä onnistumisessa. IBMn serveri- ja/tai tallennusjärjestelmien tunteminen on merkittävä etu.

Arvostamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Kielitaitovaatimuksena on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielen taito. Ruotsinkieli on plussaa.

TARJOAMME SINULLE

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan Pedabin menestystarinaan, kouluttautua, kehittää itseäsi ja onnistua. Kannustava ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki kuuluvat Pedabin ihmislähtöiseen yrityskulttuuriin. Pääset avainhenkilöksi mukaan ketterään, innostavaan, tekemiseen keskittyvään ja matalahierarkkiseen Pedab-porukkaan.

Perehdytämme ja koulutamme sinut tehtävään ja toimit jatkuvasti läheisessä yhteistyössä tiimisi kollegoiden kanssa, jotka tukevat sinua tehtävässä.

Työn aloitus sopimuksen mukaan, mielellään marras-joulukuussa. Rekrytointitoimeksianto toteutetaan suorarekrytointina ja valittu henkilö solmii työsopimuksen suoraan Pedabin kanssa.

KIINNOSTUITKO?

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.10.2020.