KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Fast Food -työntekijä BURGER KING Mäntsälä

Työpaikat / Fast Food -työntekijä BURGER KING Mäntsälä

Fast Food -työntekijä BURGER KING Mäntsälä

Hakuaika päättyy 26.10.2020

Mäntsälä Riihimäki Lahti Järvenpää Orimattila Tuusula Porvoo Hotelli- ja ravintola-ala Restel Fast Food Oy

Hei kingi tyyppi, etsimme juuri sinua Mäntsälän Burger Kingiin! Ole oma itsesi ja hae mukaan, aiempaa kokemusta tähän tehtävään ei vaadita. Jos haluat työpaikan, jossa aika kuluu kelloa katsomatta, jätä hakemus jo tänään!

Tsekkaa video Kingijengin Kingiduunista!

#Kingikalenteri

Etsimme täydennystä Mäntsälän kingijengiin. Töitä on tarjolla henkilölle, joka voisi tehdä myös arkisin joitakin aamu- ja päivävuoroja. Mäntsälän Burger Kingissä tarjoamme tunteja 63h/3vko. Aloitus mahdollisimman pian.

Lisäksi etsimme Mäntsälän huipputiimiin täysi-ikäisiä keikkalaisia, jotka voisivat työskennellä esimerkiksi koulun ohessa ja tehdä muutamia vuoroja viikossa. Jos olet opiskelija tai haluat muuten tehdä vähemmän tunteja, tämä on mainio tilaisuus ansaita lisätienestejä.

Jos olet jo kokeneempi ravintola-alalla ja kaipaat uusia haasteita, käythän ilmiantamassa itsesi myös Mäntsälän vuoropäällikön tehtävään!

#Kingiasenne

Burger Kingeissä on aivan mieletön työilmapiiri! Jotta se jatkuisi myös uusien kingiläisten myötä, se kuuluisa kingi asenne ratkaisee! Tämähän pitää sisällään innokasta ja motivoitunutta oppimis- ja asiakaspalveluasennetta, tahtoa pitää kivaa töissä sekä tiimityöskentelyhenkeä! Perusteellisen koulutusjakson aikana opit kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää.

#Oleomaitsesi

Burger Kingin ”Be your way -filosofia” toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Burger Kingissä opit paljon niin asiakaspalvelusta, tiimityöskentelystä, keittiöpuolen tehtävistä, luovasta ongelmanratkaisusta kuin vuorovaikutuksestakin maailman ihanimman tiimisi ympäröimänä!

BK työntekijät kertovat: Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

Burger Kingillä työskentely on niin mahtavaa, että et halua enää lähteä #Kingijengistä! Ja tästä myös tunnustuksena Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Barona toimii rekrytoinnin kumppanina ja tulet työllistymään Restel Fast Food Oyn alaisuuteen. Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia ja monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä

Haethan pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.