KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

B2B myyjä VTR-Workwear Center

Työpaikat / B2B myyjä VTR-Workwear Center

B2B myyjä VTR-Workwear Center

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Turku Myyntitehtävät VTR Workwear Center

Miltä kuulostaisi oma asiakassalkku, sopivasti vapautta ja vastuuta? Me emme purista sinua muottiin, vaan annamme mahdollisuuden tehdä myyntiä omalla persoonallasi.

Liiketoimintamme kasvaa voimakkaasti, ja siksi haemme jälleen vahvistusta konseptiimme, joka todella rokkaa! Turun VTR:llä olisi nyt paikka pätevälle B2B-myyjälle! Olemme ylpeitä ja innostuneita tekemisemme laadusta, ja haluamme sinut mukaan osaksi kasvutarinaamme. Työssäsi pääset tapaamaan asiakkaitasi ja hyödyntämään myyntitaitojasi.

Etsimme hyvällä asenteella varustettua, myyntihenkistä tuloksentekijää. Tunneälykkyys sekä kyky clousata kauppoja ovat avaimia menestykseen. Ymmärrät asiakkaidemme tarpeita ja osaat ratkaista niitä molempia osapuolia hyödyttävällä tavalla. Tiedät, kuinka pitkiä asiakassuhteita huolletaan ja uusasiakashankinnassa jaksat olla pitkäjänteinen. Asiakaskunnan analysointi ja tekemisen jatkuva parantaminen tekee työtehtävästä mielenkiintoisen myös pidemmällä aikavälillä.

Perehdytämme myyjämme tuotteisiimme ja palvelumalliimme, mutta tämän jälkeen luotamme, että sinulla on rohkeutta tarttua puhelimeen ja laittaa langat laulamaan. Työkaverit ja ketju tukevat sinua tässä tehtävässäsi.

Odotamme sinulta:

  • Oma-aloitteisuutta ja uskallusta heittäytyä.

  • Nälkää menestyä ja kehittyä.

  • Tahtoa välittää asiakkaasta ja rakentaa pitkäaikaisia kumppanuuksia.

Tarjoamme sinulle

Meillä asiakas tapaa päätöksentekijän, eli sinut. Sinulla siis mahdollisuus olla rakentamassa ratkaisumyyntiä. Meillä olet asiantuntija ja sinulla on avaimet viedä kauppa maaliin ja tehdä päätökset.

  • Työkavereiden ja ketjun taustatuen.

  • Laadukkaat tuotteet.

  • Hyvät työkalut onnistumiseen.

Mikäli ilmoituksemme sai sinut täyteen näyttöhaluja, laita hakemusta tulemaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja täytämme paikat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.