KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Projekti-insinööri, Helsinki

Työpaikat / Projekti-insinööri, Helsinki

Projekti-insinööri, Helsinki

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Tekniikka

Haemme asiakkaallemme projekti-insinööriä määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on aluksi puolen vuoden määräaikaisuus mutta jatko on myös mahdollinen.

Päävastuualueesi on induktiokoneiden asiakastoimitusten kokonaisvaltainen koordinointi, joka pitää sisällään muun muassa projektien aikatauluttamista, toimituskohtaisten suunnitelmien valmistelemista ja dokumentointia sekä sidosryhmäyhteistyötä. Olet lisäksi mukana sisäisissä kehitysprojekteissa niin tuotteiden kuin prosessienkin osalta.

Toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta tekniikan alalta sekä toimitusprojektien hallintaan liittyvistä tehtävistä. Lisäksi sinulla on DI:n tai insinöörin koulutus tuotantotalouden, sähkö-, tai konetekniikan alalta. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen taito sekä hyvä IT-osaaminen.

Työ on toisinaan hektistä, joten et hätkähdä kiireellistäkään aikataulua. Ymmärrät tilaus-toimitusprosessin ja sen vaatimukset. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja kommunikoit sujuvasti muutosten keskellä eri sidosryhmien kanssa. Sinulle on luontevaa hahmottaa kokonaisuuksia ja omaksua tekniset perusasiat tuotteesta ja sen mahdollisuuksista. Otat vastuun työstäsi ja työskentelet tarmokkaasti muuttuvissa tilanteissa.

Esimiehen kertomaa: ”Olen ollut tällä osastolla pitkään ja tiimihenki on poikkeuksellinen. Kohtaamme työssämme haastavia tilanteita paljon, mutta yhteen hiileen puhaltamalla olemme pystyneet suoriutumaan erinomaisesti. Tämän tiimin perusta onkin hyvässä työilmapiirissa ja toisten auttamisessa, kukaan ei jää yksin.”

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Jarna Lehtola (0503131449), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin 14-15.