KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Tuottajan assistentti KL-Kustannukselle

Työpaikat / Tuottajan assistentti KL-Kustannukselle

Tuottajan assistentti KL-Kustannukselle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Toimistotyö Media/viestintä Markkinointi/mainonta KL-Kustannus Oy

Oletko asiakaspalveluhenkinen videotuotannon osaaja, joka etsii itselleen seuraavaa askelta urallaan? Haluatko työskennellä osana tiivistä tiimiä innovatiivisessa ja kehityshenkisessä työpaikassa? Tartutko mielelläsi toimeen, haastat itseäsi ja haluat jatkuvasti oppia uutta? Tämä voi olla juuri sinun mahdollisuutesi!

Haemme nyt asiakkaallemme KL-Kustannus Oy:lle tuottajan assistenttia osaksi Kunta.tv:n tiimiä vahvistamaan kasvavaa toimintaa. Kyseessä on noin vuoden mittainen määräaikainen työsuhde, jossa voi olla mahdollisuus jatkoon tämänkin jälkeen.

Haemme tehtävään asiakaspalveluhenkistä osaajaa, joka kokee intohimoa videotuotantoon ja haluaa jatkuvasti kehittää osaamistaan. Olet valmis tekemään erilaisia tehtäviä ja auttamaan myös muita tiimin jäseniä päivittäisessä arjessa. Olet työntekijänä avoin, utelias ja halukas oppimaan uusia asioita. Työ on luonteeltaan itsenäistä, joten olet rohkea tarttumaan toimeen ja haluat ottaa vastuuta työstäsi. Videotuotannon tehtävät vaativat myös järjestelmällisyyttä, tarkkuutta sekä joustavuutta.

Päätehtävänäsi assistenttina on tukea kolmen hengen videotuotantotiimiä tuotantojen ennakko- ja jälkitöissä eli koko tilaus-tuotantoprosessissa sekä parantaa asiakaskokemusta.

Päivittäisiä tehtäviä voivat olla esimerkiksi:

• Asiakaspalvelu ja kuvausvalmistelut: tilaustöiden aikataulutus, lähetyssivujen ylläpito, materiaalien kokoaminen, muut ennakkotyöt

• Avustavat tehtävät kuvauksissa, kuten kuvaussihteerin työt

• Asiakkuuksien jälkihoito, mm. videoiden julkaisu verkossa

• Tuotantojen laskutustoimeksiannot taloushallinnolle

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi:

• Korkeakoulututkintoa (esim. Videopuolen tuottaja, kulttuurituottaja tms.) tai aiempaa kokemusta vastaavasta työstä

• Kokemusta webinaarien/streamien tuottamisesta, mielellään myös Teams-ympäristöstä

• Asiakaspalvelukokemusta

• Teknistä osaamista videotuotannon työkaluista

KL-Kustannus Oy on Kuntaliitto Ry:n kokonaan omistamana mediayhtiö. Osana Kuntaliitokonsernia henkilöstöetuihimme kuuluu kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietuja, mahdollisuus käyttää kuntosalia, uima-allasta sekä Kuntatalolla sijaitsevaa omaa lounasravintolaa.

KL-Kustannus Oy:ssä työskentelee tällä hetkellä kahdeksan henkilöä sekä vaihtelevasti freelancereitä. Toimipisteemme sijaitsee Kuntatalossa, Toinen linja 14.

Jos koet olevasi etsimämme osaaja, jätä hakemuksesi jo tänään. Aloitamme hakijoiden käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Erica Ollikainen 050 592 7866 / erica.ollikainen@barona.fi

Tiedustelut puhelimitse keskiviikkona 23.9 klo 13-15 ja keskiviikkona 30.9 klo 13-15

Toinen linja 14, 00530 Helsinki

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?