KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

HR Generalist, Barona Teollisuus Oy

Työpaikat / HR Generalist, Barona Teollisuus Oy

HR Generalist, Barona Teollisuus Oy

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Vantaa Espoo Jyväskylä Henkilöstöhallinto/rekrytointi Teollisuus/tuotanto Barona Teollisuus Oy

Etsitkö uutta suuntaa urallesi monipuolisten HR-tehtävien parissa? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä dynaamisessa ympäristössä henkilöstöpalvelualan johtavassa yrityksessä? Haemme Baronalle teollisten alojen HR-tiimiin oma-aloitteista, hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja positiivisella asenteella olevaa HR Generalistia vakituiseen työsuhteeseen. Rooli on HR-tiimissämme uusi, joten pääset osaltasi vaikuttamaan vastuualueidesi sisältöön ja painotuksiin kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta.

Itsenäinen ja innostava työ tarjolla

HR Generalistina osallistut muun HR-tiimin kanssa työntekijöidemme työsuhdeasioiden hoitoon, johdon ja esimiesten tukemiseen päivittäisissä HR-asioissa, sisäiseen viestintään sekä kattavasti muihin HR-tehtäviin.

Olennaisena osana HR Generalistin tehtäväkenttää on luoda strategiamme mukaisia ja liiketoimintaa tukevia osaamisen kehittämisen toimenpiteitä koko henkilöstöllemme. Osallistut itsenäisesti teollisten alojen edustajana koko Barona-konsernin yhteiseen HRD-ryhmään, jonka pääpaino on osaamisen kehittämisessä ja henkilöstökäytäntöjen luomisessa ja jalkauttamisessa. Työhösi kuuluu myös henkilöstötutkimusten toteuttaminen ja toimenpiteiden teko tulosten pohjalta sekä perehdytysmateriaalin ja verkkokurssien ylläpito.

Mitä haemme?

HR Generalistilta edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja aiempaa kokemusta monipuolisista HR-tehtävistä. Tehtävässä vaaditaan työlainsäädännön tuntemusta ja työehtosopimusten tulkintaosaamista sekä kykyä ratkaista ongelmia. Työssä tarvitaan sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

HR Generalistina menestyy oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka motivoituu laaja-alaisista ja haasteellisista töistä, mutta ei kaihda rutiininomaisiakaan tehtäviä. Työn perusluonteeseen kuuluu monen asian yhtäaikainen työstäminen. Tämä vaatii priorisointitaitoja, hyvää paineensietokykyä sekä rohkeutta selvittää asioita ja kantaa vastuuta liiketoiminnan yllättävissäkin muutostilanteissa.

Arvostamme hakijoiden kohdalla teollisuus- ja/tai rakennusalan tuntemusta, mutta se ei ole välttämätöntä tehtävään valitsemiselle. Sen sijaan valittavalla henkilöllä tulee olla aito kiinnostus henkilöstöpalveluliiketoimintaan ja sen kehittämiseen. Tehtävässä edellytetään satunnaista matkustamista pääasiassa kotimaassa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vastuullisen ja innostavan tehtävän alati kehittyvässä työympäristössä, jossa vapaus ja vastuu toteutuvat aidosti. Työssä onnistumistasi tukevat kokeneet HR-kollegat ympäri Baronan.

Valittavan henkilön työpiste voi sijaita joko Baronan Tikkurilan tai Jyväskylän toimistolla. Toimistomme sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, ja teemme töitä myös etänä. Tuemme työntekijöitämme liikkumaan ja voimaan hyvin, tarjoamme muun muassa liikunta- ja ateriaedun sekä erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, toimi pikaisesti ja lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen jo tänään, sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Teollisuus Oy:n henkilöstöpäällikkö Maria Mustanoja, 050 524 3747, parhaiten tavoitettavissa ke 23.9. klo 13–16 sekä ke 30.9. klo 13–16.