KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kokki, keikkatyö

Työpaikat / Kokki, keikkatyö

Kokki, keikkatyö

Hakuaika päättyy 08.11.2020

Joensuu Hotelli- ja ravintola-ala

Omaatko jo useamman vuoden kokemuksen keittiötehtävistä? Etsitkö osa-aikaista työtä?

Etsimme asiakkaallemme muutamaa KOKKIA sairaslomien ja lomien tuuraukseen Juuan ja Pyhäselän alueelle.

Työhösi kuuluu aamiaisen, lounaan ja päivällisen valmistaminen noin 100 hlölle päivittäin. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 6-16.30. välille, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 6.30-15.30. Palkkaus toteutuu Maran tes:n mukaisesti.

Koska työvuorossa ollaan välillä yksin, edellytämme usean vuoden aiempaa työkokemusta keittiötehtävistä, mielellään suurkeittiöltä ja/tai henkilöstöravintolasta. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kieltä, voimassaolevaa hygieniapassia ja salmonellatodistusta.

Olethan avoin ja reipas, mutta omaat myös napakan asenteen. Työhön valitulle tehdään turvallisuusselvitys ja sen läpäiseminen on ehto työsuhteen alkamiselle.

Pääset työssäsi mielenkiintoisen työympäristöön, jossa teet töitä mukavan ja ammattitaitoisen porukan kanssa.

Työpaikka on vuokratyöpaikka ja työnantajasi tulee olemaan Barona Horeca Oy.

Jos kiinnostuit, niin laita hakemusta tulemaan! Älä kuitenkaan aikaile: haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.