KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kokki, Lapin joulu- ja kevätsesongille

Työpaikat / Kokki, Lapin joulu- ja kevätsesongille

Kokki, Lapin joulu- ja kevätsesongille

Hakuaika päättyy 29.11.2020

Kittilä Kolari Rovaniemi Kuopio Hotelli- ja ravintola-ala

Etsimme asiakkaillemme kokkeja Lapin tunturikeskuksiin joulu- ja kevätsesonkiin.

Oletko sinä itsenäiseen työhön kykenevä kokki, joka kiireenkin keskellä säilyttää hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot? Etsimme joukkoomme energistä kokkia, joka hallitsee niin buffan kuin á la cartenkin. Vai oletko kenties taidokas pitsan pyörittelijä? Työnkuvaan kuuluu kaikki keittiön työtehtävät. Toivomme sinun puhuvan vähintään suomea ja/tai englantia.

Mahdollisia työpaikkoja on useita, joten kiinnostaako sinua enemmän tunturikeskuksen syke vai mieluummin luonnon keskellä sijaitseva hieman rauhallisempi kohde?

Työtä on tarjolla joulu- ja kevätsesonkiin.

Mahdollisuus maksulliseen kimppa-asumiseen.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Kirsi Karhu, kirsi.karhu@barona.fi, p. +358 44 702 2010 sekä henkilöstökonsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912.