KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Varastonhoitaja

Työpaikat / Varastonhoitaja

Varastonhoitaja

Hakuaika päättyy 04.10.2020

Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne Sarlin Oy Ab

Kiinnostaako monipuolinen ja pitkäaikainen työ varastonhoitajan tehtävissä? Haluatko työskennellä kilpailukykyisellä palkalla joustavassa päivävuorossa ja pitää illat ja viikonloput vapaana töistä?

Etsimme asiakkaallemme Sarlin Oy Ab:lle varastonhoitajaa monipuolisten varastotehtävien pariin. Työtä tehdään viihtyisässä työympäristössä, tiiviissä työporukassa ja hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Kaivokselassa. Työssä pääset tekemään tavaran vastaanottoa, hyllytystä, keräilyä, pakkausta ja lähettämön tehtäviä. Lisäksi työhön kuuluun inventaarioihin osallistuminen ja muita varastosta löytyviä yleisiä työtehtäviä. Varastossa on käytössä työntömasto- ja vastapainotrukki, joten kokemus erilaisista työkoneista on eduksi paikkaa hakiessa.

Tehtävässä pärjää oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja paineensietokykyinen henkilö, joka motivoituu uusista ja vaihtelevista työtehtävistä ja kenelle varaston prosessit ovat tuttuja. Aluksi työsuhde solmitaan Baronan kanssa kuuden kuukauden ajaksi, jonka jälkeen tavoitteena on tehtävään valitun henkilön rekrytoituminen Sarlinille vakituiseksi työntekijäksi. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 7-16 välille.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä meille hakemuksesi, jossa kerrot miksi juuri sinä olet sopiva tehtävään! Työssä on mahdollista aloittaa heti/ sopimuksen mukaan syys-lokakuun aikana.