KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Myyjiä Stadium Outlet Joensuu

Työpaikat / Myyjiä Stadium Outlet Joensuu

Myyjiä Stadium Outlet Joensuu

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Joensuu Vähittäis- ja tukkukauppa Stadium Oy

Sinä aktiivisesta elämästä innostuva, energinen myyjä! Nautitko myymisestä hymy huulilla? Oletko innokas oppimaan uutta myymälätyöstä ja urheilutuotteista?

Oletko myynnistä ja asiakaspalvelusta innostuva henkilö, jolla on annettavaa esimerkiksi lajiosaamiseen tai rakkaaseen harrastukseen liittyen?

Etsimme asiakkaamme Stadium Outlet -myymälään Joensuuhun motivoituneita, asiakaspalvelullisia ja kokeneita myyjiä, joilla on halu etsiä asiakkaan tarpeeseen ne sopivimmat tuotteet. Työssä pääset olemaan oma-aloitteinen, ja varmistat asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun aktiivisuudellasi ja ystävällisyydelläsi. Joukkueen kanssa opit hurjaa vauhtia uutta, mutta toivomme että sinulla on jo jonkin verran kokemusta myymälätyöstä.

Toivomme, että sinulta löytyy seuravia ominaisuuksia:

-Kiinnostus ihmisiin ja asiakkaisiin

-Ratkaisukeskeinen ja positiivinen ajattelumalli

-Itsenäisyys, energisyys ja aktiivisuus

-Halu oppia ja kehittyä jatkuvasti

-Erinomaiset vuorovaikutustaidot

-Asiakaslähtöisyys, ystävällisyys ja palveluhenkisyys

-Yhteistyökyky ja taito jakaa omaa osaamistaan

Pääset työskentelemään koko myymälässä, toimit osana tiimiä vaihtelevissa työtehtävissä, kuten vaatteiden, kenkien ja urheilutuotteiden myyjänä, kassalla sekä tuotteiden purkamisen ja täytön parissa. Työ on monipuolinen ja vaatii herkkää pelisilmää koko joukkueelta.  Työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen.

Työnantajana toimii Barona. Työ on keikkaluonteista, vuorot painottuvat ilta- ja viikonloppu vuoroihin. Toivomme sinulta joustavaa asennetta keikkailuun. Työtunteja sinulle kertyy asiakkaan tarpeen mukaan. Palkkaus on kaupan Tes: in mukaan.

Työt alkavat perehdytyksellä syys-lokakuussa, jonka jälkeen olet valmis hyppäämään Stadiumin tiimiin mukaan.

Hae mukaan aktiiviseen joukkueeseemme! Toimi nopeasti, sillä järjestämme haastatteluita jo hakuaikana. Laita hakemus viimeistään 30.9.2020. Seuraile sähköpostiasi, koska seuraavaan vaiheeseen kuuluvat videohaastattelut.

Lisätietoja saat tarvittaessa henkilöstökonsultti Johanna Karjuselta, p. 050 327 0848/johanna.karjunen@barona.fi

Suvantokatu 8, 80100 Joensuu