KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Vastuumyyjä Finlaysonille Pop Up myymälään

Työpaikat / Vastuumyyjä Finlaysonille Pop Up myymälään

Vastuumyyjä Finlaysonille Pop Up myymälään

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Imatra Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Myyntitehtävät Finlayson Oy

Etsimme nyt sinua Vastuumyyjä Imatran Finlaysonin PopUp -myymälään sesonkiluonteiseen työhön

Finlayson avaa sesongin aikaan noin 20-30 kpl kausimyymälää. Siksi etsimmekin nyt sinua Vastuumyyjä Imatran  Finlaysonin PopUp -myymälään sesonkiluonteiseen työhön. Vastuumyyjän sopimustuntimäärät ovat noin 30h/vko. Palkkaus on Kaupan tes:in mukaan.

Työajat asettuvat kauppakeskuksen aukiolon mukaan, joten olethan valmis tekemään vuoroja kaikkina viikonpäivinä myös iltaisin.

Työ edellyttää itsenäistä otetta ja vastuullista asennetta omaan työpanokseen. Parhaiten myynti ja asiakaspalvelu sujuvat iloisella ja rohkealla asenteella mutta myös osaamisella. Vastuumyyjänä olet mukana  liiketilan avausprosessissa tiimisi kanssa, vastaat kampanjoiden aikataulusta, kuormien vastaanotosta, tilauksista sekä laadit työvuorolistoja. Tähän kaikkeen saat tietenkin tukea ja neuvoja! Hyvät tietotekniset taidot auttavat sinua työssäsi.

Etsimme oma-aloitteista ja kokenutta myyjää, jolla on halua olla läsnä myymälän päivittäisessä arjessa, ohjata tiimiä ylpeydellä omaa esimerkkiä käyttäen ja inspiroiden hyviin tuloksiin sekä yhteishenkeen. Olet joustava ja työskentelet mielelläsi sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin kanssa. Lisäksi olet kiinnostunut kodin sisustuksesta ja myynti sekä asiakaspalvelu ovat sinulle sydämen asia. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tuotteemme, tarinat tuotteiden ja kuosien takana sekä kantaaottavat kampanjat saavat meidät itsemmekin innostumaan aina uudestaan. Tervetuloa mukaan tekemään maailmasta hieman parempi paikka olla ja elää meille kaikille.

Jos tunnet poltetta ja halua monipuoliseen myyntityöhön, hae paikkaa alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, paikka täytetään pikaisesti.