KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Avoin hakemus rakennusaputyöntekijäksi

Työpaikat / Avoin hakemus rakennusaputyöntekijäksi

Avoin hakemus rakennusaputyöntekijäksi

Hakuaika päättyy 30.09.2020

Lahti Rakennusala

Onko varusmiespalvelus ohi? Oletko juuri valmistumassa koulusta? Vai oletko muuten vain töitä vailla? Barona Rakennus voi ratkaisu tilanteeseesi.

Jätä avoin hakemus tästä, mikäli olet kiinnostunut työskentelemään kevään tai kesän aikana Päijät-Hämeen alueella erilaisissa rakennusaputyöntekijän töissä. Haemme eri asiakkaillemme eripituisiin projekteihin työntekijöitä erilaisiin aputöihin työmaille.

Etsimme ennakkoluulottomia, reippaita ja hyvän fyysisen kunnon omaavia rakennusapumiehiä asiakasyrityksillemme Päijät-Hämeen rakennuskohteisiin loppuvuodeksi 2020.

Työtehtäväsi voivat olla avustavia rakennustöitä, piikkausta, siivousta, raivausta, timpurin apuna olemista jne. Sinun ei välttämättä tarvitse olla kovin kokenut vaan tärkein valintaperusteemme on asenne työntekoa kohtaan ja halu päästä töihin.

Kurkista Baronan rakennusapumiesten työhön tältä videolta: https://youtu.be/MTg0sUSCtqs

Ehdottomaksi eduksi on, jos sinulta löytyy voimassaoleva työturvallisuuskortti, mutta se voidaan sinulle myös kouluttaa, tarvittaessa, joten käy rohkeasti jättämässä hakemus mikäli työ kiinnostaa! Työtehtävät pääsääntöisesti voidaan opettaa, mutta mikäli omaat aikaisempaa kokemusta töistä tai vapaa-ajalta niin kerrothan niistä hakemuksessasi

Edellytykset työnsaannille:

  • Pärjääminen ja halu fyysiseen työhön
  • Hyvä ja töihin tarttuva asenne töihin

Eduksi luettavat asiat:

  • Oma auto käytössä
  • Työturvallisuuskortti

Kerrothan hakemuksessasi millaiselle aikavälillä olet kiinnostunut töitä ja mistä alkaen olet töihin käytettävissä. Töitä on tarjolla kevään ja kesän aikana eri pituisissa projekteissa, mutta mikäli kiinnostuit niin hakemus kannattaa jättää saman tien, haastattelemme ehdokkaita jo alkukevään aikana. Hakemuksen pääset täyttämään oheisen linkin kautta. Huomioithan, että emme voi valitettavasti vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.