KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Palveluneuvojia, Omistajapalvelut, HOK-Elanto

Työpaikat / Palveluneuvojia, Omistajapalvelut, HOK-Elanto

Palveluneuvojia, Omistajapalvelut, HOK-Elanto

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Pankki/rahoitus/vakuutus HOK-Elanto / AOP Liiketoiminta

Haemme palveluneuvojia HOK-Elannon Omistajapalveluihin

Pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla sijaitsevat Omistajapalvelupisteemme toimivat osuuskauppamme asiakaspalvelupisteinä sekä S-Pankin asiamiehinä. Pisteemme sijaitsevat 12 Prisman sekä Sokos Helsingin yhteydessä. Palvelemme arkisin klo 9-20 ja lauantaisin klo 10-18 (Sokos Helsinki myös sunnuntaisin 12-17).

Haemme nyt joukkoomme osa-aikaisia palveluneuvojia. Palveluneuvojana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät niin asiakasomistaja-asioiden kuin S-Pankin palveluiden parissa. Tehtävänäsi on kartoittaa ja mahdollistaa asiakkaille parhaimmat mahdolliset hyödyt tuotteistamme ja palveluistamme. Tarjoamme 20-30 h/vk sopimuksia.

Etsimme joukkoomme iloisia, aktiivisia sekä tavoitteellisia tiimipelaajia, jotka positiivisella asenteellaan huolehtivat asiakkaistaan ja osallistuvat omalla panoksellaan tiimin tuloksen tekemiseen. Jos olet myynninnälkäinen, rohkea sekä asiakaspalvelija isolla a:lla, kannattaa laittaa hakemusta tulemaan. Joukossamme sinulla on mahdollisuus syventää ja kehittää osaamistasi asiakasomistaja- sekä pankkiasioiden parissa. Saat myös käyttöösi HOK-Elannon ja S-ryhmän kattavat edut.

Hakuaikaa on 20.9. asti. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä lokakuun alussa.

Lisätietoja haettavasta tehtävästä antaa:

elina.heinonen@sok.fi 010 7660204

sami.velten@sok.fi 010 7660205

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valittu henkilö työllistyy HOK-Elannon Omistajapalveluihin. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.