KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Taloushallinnon osaaja, Naantali

Työpaikat / Taloushallinnon osaaja, Naantali

Taloushallinnon osaaja, Naantali

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Naantali Taloushallinto/tilintarkastus Toimistotyö Turun Korjaustelakka Oy

Oletko kiinnostunut taloushallinnon monipuolisista tehtävistä ja valmis laajentamaan osaamistasi edelleen? Etsimme nyt taloushallinnon osaajaa ammattitaitoiseen ja mukavaan tiimiin Naantaliin. Oletko etsimämme tekijä?

Etsimme Turun Korjaustelakka Oy:lle Naantaliin ammattitaitoista taloushallinnon osaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Yritys tarjoaa taloushallinnon palveluita myös sisaryrityksilleen Suomessa.

Työtehtäviisi kuuluvat kansainvälisen yrityskulttuurin monipuolisia taloushallinnon työtehtäviä; palkanlaskentaa ja sen oheistehtäviä, lisäksi mm. ostolaskujen käsittelyä sekä muita tehtäviä kykyjesi mukaan. Työskentelet osana ammattitaitoista ja ratkaisukeskeistä taloushallinnon tiimiämme, jossa vallitsee avoin ja toisia tukeva ilmapiiri.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta palkanlaskennasta, muu taloushallinnon työkokemus on eduksi. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta ja hyviä IT-taitoja. Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja kestät tarvittaessa hyvin niin painetta kuin rutiinejakin. Olet oma-aloitteinen ja suhtaudut myönteisesti sekä joustavasti erilaisiin työtehtäviin. Sisäisen asiakaspalvelun luottamuksellinen ja ohjaava työrooli edellyttävät sinulta kykyä toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa. Tehtäviä hoitaessasi tarvitset hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi. Saat myös kattavan perehdytyksen työllesi sekä ajanmukaiset työvälineet käyttöösi. Työ alkaa heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Senior Consultant Anu Marttila, puh. 050 435 8625 tai anu.marttila@barona.fi