KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kokoonpanon työnjohtaja

Työpaikat / Kokoonpanon työnjohtaja

Kokoonpanon työnjohtaja

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Helsinki Asennus/huolto Johtotehtävät Teollisuus/tuotanto ABB Oy, Motors and Generators/ Helsinki

Kansainvälinen asiakasyrityksemme ABB Oy Motors & Generators yksikkö hakee kauttamme työnjohtajaa pitkäkestoisen työsuhteeseen sähkökoneiden valmistukseen työnjohtotehtäviin.

Työnjohtajana vastaat 2-vuorotyössä omalta osaltasi tuotannon kokoonpanon päivittäisestä esimiestyöstä, tuotannon seurannasta ja aikataulutuksesta. Vastuullasi on henkilöresurssien viikkotason koordinointi vaihtelevissa kuormitustilanteissa ja tuotannon läpimenoaikojen varmistaminen sovitussa aikataulussa. Tämän lisäksi kehität tuotannon toimintamalleja ja osallistut erilaisiin kehitysprojekteihin. Toimit suorana esimiehenä noin 15 työntekijälle ja raportoit tehtävässäsi Tuotantopäällikölle. Työ edellyttää hakijalta 2-vuorovalmiutta ja halua sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa insinöörin tutkintoa tai vastaavaa sekä aikaisempaa työkokemusta teollisuuden työnjohtajan tehtävistä. Vahva ymmärrys tuotannosta ja/tai kokoonpanoteollisuudesta ovat tärkeitä työssä menestymisen kannalta. Korostat työssäsi laatua sekä turvallisuutta. Sinulla on erinomaiset organisointi- ja viestintätaidot sekä kyky motivoida muita. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Tunnet Windows ympäristön, MS Office – ohjelmat ja eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen SAPsta.

Olet motivoitunut, luotettava ja pienen paineen alla parhaat puolesi näyttävä vastuullinen esimies. Sinulla on jämäkkä ote päivittäisiin esimiestehtäviin ja kykenet työskentelemään tehokkaasti sekä itsenäisesti että ryhmässä. Tarjoamme mielenkiintoisen roolin, kasvuhakuiset tavoitteet ja työympäristön, jossa pääset haastamaan itseäsi.

Tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden työllistyä kansainväliseen yritykseen kilpailukykyisellä palkalla ja ison yrityksen edut
  • kokeneen työyhteisön tuen
  • tilaisuuden kehittää itseäsi esimiehenä.

Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi.