KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kokoonpanija

Työpaikat / Kokoonpanija

Kokoonpanija

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Espoo Teollisuus/tuotanto ABB Oy, Motors and Generators/ Helsinki

Haemme arvostetulle, kansainväliselle, asiakasyrityksellemme ABB Oy:lle osakokoonpanijoita määräaikaisiin työsuhteisiin Espoon Juvanmalmille. Työtä tehdään kokoaikaisesti päivä- ja 2-vuorossa, ja yrityksen sijainnin vuoksi oma auto katsotaan eduksi.

Mitä tulet tekemään töissä?

Työtehtävät koostuvat pääasiassa mekaanisista ja tarkkuutta vaativista kokoonpanotehtävistä. Lisäksi työhön kuuluu laakereiden konepesua sekä pakkausta. Trukilla ajotaito katsotaan eduksi, sillä koottavat osat haetaan sen avulla varastosta.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään ja kehittämään osaamistasi ammattimaisessa ja osaavassa työympäristössä. Tarjoamme myös mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen sekä hyvät työskentelyolosuhteet.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme sinulta ennen kaikkea kovaa ja oma-aloitteista asennetta työntekoa kohtaan. Työ on luonteeltaan itsenäistä, joten toivomme sinulta hyvää oppimiskykyä. Aikaisempi työkokemus sekä kiinnostus teollisuuden tuotantotöitä kohtaan katsotaan hakijan eduksi.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa pikimmiten.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana, ja valinnat tehdään, heti kun sopivat henkilöt löytyvät. Kysymyksiin tarvittaessa vastaa Baronalta Ari Kumlander, ari.kumlander@barona.fi.