KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Myyntipäällikkö Liuskemestareille

Työpaikat / Myyntipäällikkö Liuskemestareille

Myyntipäällikkö Liuskemestareille

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Helsinki Espoo Vantaa Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa Liuskemestarit

Myynnin osaaja! Etsitkö itsellesi uutta mahdollisuutta päästä tekemään työtä alallaan arvostettujen tuotteiden parissa? Nautitko aktiivisesta myynnin roolista, jossa vastaat siitä, että asiakkaasi saavat parasta mahdollista palvelua?

Haemme nyt Myyntipäällikköä asiakkaallemme Liuskemestareille, joka on Suomen suurin liuskekiviin erikoistunut yritys.

Pääasiallinen tehtäväsi myyntipäällikkönä on uusien asiakkuuksien hankinta ja olemassa olevien asiakkuuksien hoito. Työssäsi kohtaat pääasiassa arkkitehtitoimistoista koostuvaa asiakaskuntaa, jonne tarjoat ja teet tutuksi laadukkaita luonnonkiviratkaisuja mahdollistaen asiakkaidesi onnistumisen. Myyntialueenasi tehtävässä on ensisijaisesti pääkaupunkiseutu.

Tehtävässä menestymistä auttaa aikaisempi kokemus tavoitteellisesta yritysmyyntityöstä. Etsimme neuvottelutaitoista myynnin osaajaa sekä taitavaa verkostoitujaa, joka kykenee itsenäiseen asiantuntevaan myyntityöhön. Olet tottunut toimimaan tuloksellisesti ja kykenet tekemään myyntiä sekä herättämään asiakkaiden kiinnostuksen nykypäivän monikanavaisilla myynnin menetelmillä. Tehtävässä pärjää henkilö, joka tuntee myynnin lainalaisuudet, kykenee toimimaan myös englannin kielellä ja tekee rohkeasti töitä oman menestyksensä eteen. Tekninen tai kaupallinen koulutustaustasi auttaa menestymistäsi tehtävässä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kehittyvässä perheyrityksessä, jonka toiminnan arvot ovat kestäviä. Yrityksessä saat hienon mahdollisuuden ottaa vastuuta, menestyä ja auttaa asiakkaitasi menestymään. Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka sekä lisäksi työn onnistumiseen sidottu bonusmalli.

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen ohessa olevan "hae työpaikkaa" hakulinkin kautta 23.9.2020 mennessä. Tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa mielellään lisätietoa Barona Myynnin ja Kaupan rekrytointipäällikkö Heikki Inhala.