KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Vastaanottovirkailija, Pietarsaaren Kaupunginhotelli

Työpaikat / Vastaanottovirkailija, Pietarsaaren Kaupunginhotelli

Vastaanottovirkailija, Pietarsaaren Kaupunginhotelli

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Pietarsaari Kokkola Kruunupyy Uusikaarlepyy Hotelli- ja ravintola-ala Comfort Family Hotel Oy Ab

Nyt haemme vastaanottovirkailijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen Pietarsaaren Kaupunginhotelliin. Voisitko sinä olla etsimämme henkilö? Etsimme hotellin vastaanottoon positiivista ja reipasta työkaveria, jolla langat pysyvät käsissä eikä hymy hyydy kiireessäkään.

Etsimme sinua, jolla on kokemusta asiakaspalvelusta, joka omaat hyvät sosiaaliset taidot sekä hyvät tietotekniikkataidot. Vastaanottovirkailijan koulutus tai työkokemus ovat iso plussa, mutta emme edellytä niitä hakijalta. Hotelli palvelee asiakkaitaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi; samaa palvelua odotamme myös sinulta.

Työtä tehdään vuoroissa aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan, myös viikonloppuisin, toivomme siksi että olet joustava ja että vuorotyö sopii sinulle. Työympäristösi on vaihteleva ja inspiroiva. Koska olet tärkeä osa jengiä, toivomme että myös sinä voit inspiroida muita ja että olet valmis tarttumaan työhön kuin työhön!

Jos löysit itsesi tästä kuvauksesta, niin hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.