KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Suojaviittojen valmistajia töihin nopealla aikataululla

Työpaikat / Suojaviittojen valmistajia töihin nopealla aikataululla

Suojaviittojen valmistajia töihin nopealla aikataululla

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Lahti Teollisuus/tuotanto

Suojavaatetuotannon kasvaessa Nastolassa, haemme ensi viikolla (vko 38) aloittamaan vielä muutamaa uutta työntekijää sairaalan suojaviittojen valmistuksen tuotantolinjastolle. Kiinnostuessasi jätä hakemus heti!

Tehtävänä ovat erilaiset viittojen valmistukseen liittyvät tehtävät: valmistelu, koneenkäyttö, leikkaus sekä pakkaustehtävät. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään, joten työ ei välttämättä vaadi sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeintä työssä pärjäämisen kannalta on reipas ja toimeentarttuva asenne, halu sekä valmius oppia työ ja mahdollisuus aloittaa työt heti! Huomaathan että työ on seisomatyötä!

Työpaikka sijaitsee Nastolassa ja töitä tehdään arkipäivisin 2-vuorossa (vuoroviikoin aamuvuoro ja iltavuoro). Oma auto on välttämätön!

Töiden kesto on ainakin marraskuulle saakka, joten olethan valmis sitoutumaan vähintäänsiihen saakka töihin. Työt voivat myös jatkua tämän jälkeen.

Hakuaika tehtävässä on k saaksu 13.9. joten mikäli kiinnostuit niin jätä hakemuksesi cv:si kera oheisen linkin kautta mahdollisimman pian! Hakemuksella sinulla on myös mahdollisuus jättää lyhyt videoesittely itsestäsi, mitä toivomme sinun käyttävän nopean aikataulun vuoksi.