KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Valokeräilijä

Työpaikat / Valokeräilijä

Valokeräilijä

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Kerava Sipoo Logistiikka/kuljetus/liikenne

Kiinnostaako liikunnallinen työ modernissa logistiikkakeskuksessa?

Haemme Keravan alueelle varastotyöntekijöitä valo-ohjattuun keräilyyn asiakkaamme moderniin huoneenlämpöiseen logistiikkakeskukseen. Töitä on aluksi tarjolla huhtikuun 2021 alkuun asti, mutta myös pidempiaikainen työsuhde voi olla mahdollinen, mikäli työt sujuvat hyvin ja työ tuntuu mielenkiintoiselta. Tarjolla olevien työvuorojen määrät saattavat vaihdella viikoittain jonkin verran ja pystyt myös itse valitsemaan juuri sinulle sopivat työvuorot järjestelmämme kautta. Työvuoroja on tarjolla pääsääntöisesti arkisin aamuvuoroissa klo 6-14.

Valokeräilyssä pientavaratuotteita keräillään käsin ja tuotteet kerätään muovilaatikoihin. Työssä pärjää hyvin ilman aikaisempaa kokemusta varastoalalta, sillä kaikkiin työvaiheisiin järjestetään kattava perehdytys työn alkaessa. Töitä tehdään mukavien työkavereiden kanssa huoneenlämpöisessä ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Mikäli työ kuulostaa juuri sinulle sopivalta, jätäthän hakemuksesi pian. Paikkoja on tarjolla useampia ja täytämme ne heti kun sopivat henkilöt löytyvät. Työt on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla.