KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kunnossapitojärjestelmän pääkäyttäjä

Työpaikat / Kunnossapitojärjestelmän pääkäyttäjä

Kunnossapitojärjestelmän pääkäyttäjä

Hakuaika päättyy 05.10.2020

Espoo Helsinki Vantaa Tekniikka Asennus/huolto IT/tietoliikenne Algol Technics Oy

Etsimme kunnossapidon maailman tuntevaa henkilöä vahvistamaan Algol Technics Oy:n joukkoa kunnossapitojärjestelmän pääkäyttäjän roolissa. Tehtävään valittava henkilö tukee erityisesti kunnossapitoyksiköiden operatiivista johtoa kunnossapitojärjestelmään liittyvissä asioissa ja on vahvasti mukana myös käytännön kunnossapidon arjessa. Toimipiste sijaitsee Espoossa, mutta tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kunnossapitoyksiköiden välillä.

Kunnossapitojärjestelmän pääkäyttäjän tehtävässä työskentelet kunnossapitojärjestelmän käytön, kehityksen, päivityksen ja optimoinnin parissa sekä olet mukana järjestelmän käyttöönottoon liittyvissä projekteissa uusissa kohteissa. Olet vahvasti mukana operatiivisessa toiminnassa ja tuet työpanoksellasi kunnossapitoyksiköiden johtoa järjestelmän käyttöön ja kehitykseen liittyvissä asioissa. Rooliisi sisältyy myös myynnillisten hankkeiden tukeminen järjestelmäasiantuntijana tarjousprojekteissa sekä neuvotteluissa.

Toivomme hakijalta:

  • jonkin kunnossapitojärjestelmän vahvaa tuntemusta ja käyttökokemusta
  • ymmärrystä käytännön huolto- ja kunnossapitotoiminnasta
  • hyviä tietoteknisiä taitoja (HUOM. ohjelmiston/alustan kehittäjät yrityksessä erikseen)
  • matkustusvalmiutta
  • hyviä sosiaalisia taitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • reipas ja oma-aloitteinen sekä hyvä asenne
  • hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.

Eduksi katsomme:

  • kiinnostuksen myös myyntityötä kohtaan
  • kokemus kunnossapitojärjestelmän pääkäyttäjänä toimimisesta
  • aikaisempi kokemus Field Service Lightning-ohjelmasta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen mielenkiintoisessa ja kannustavassa ympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen tehtävääsi ja yrityksessä käytettävään kunnossapitojärjestelmään. Valittu henkilö rekrytoituu suoraan Algol Technicsin palvelukseen ja aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta, sillä aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä rekrytointia Baronalla hoitavalta Markus Korpelalta joko puhelimitse numerosta +358 50 464 8493 tai sähköpostitse osoitteesta markus.korpela@barona.fi. Toivomme, että yhteydenotot osoitetaan Baronalle.