KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Vanhempi asentaja/team leader (mobiiliverkko), Quantech

Työpaikat / Vanhempi asentaja/team leader (mobiiliverkko), Quantech

Vanhempi asentaja/team leader (mobiiliverkko), Quantech

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Helsinki Vantaa Espoo Tuusula Sipoo Järvenpää Asennus/huolto Tekniikka Quantech

Töihin Quantechille! Haemme 5G-teknologian asennus-, huolto- ja ylläpitotöiden parissa työskentelevälle asiakasyrityksellemme Quantechille jo kokemusta kartuttaneita mobiiliverkko-/tietoliikenneasentajia, joilla on halukkuutta toimia asennusryhmässä vanhemman asentajan tai niin sanotun team leaderin roolissa. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde kannustavalla palkkauksella ja hyvillä tulevaisuuden näkymillä.

Asennusryhmän työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti mobiili- ja runkoverkon asennustöistä (tukiasemat, linkit, kytkimet, voimalaitteet, cw-työt ym). Työtä tehdään usein korkean paikan asennustyönä, joten sinulla tulee olla halukuutta työskennellä ulkotiloissa korkeissa paikoissa, kuten mastoissa ja kiinteistöissä.

Odotamme sinulta:

  • Aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä,
  • kykyä ja halukkuutta työskennellä korkealla / mastoissa,
  • vähintään B-luokan ajokorttia,
  • hyviä IT-perustaitoja,
  • valmiutta työskennellä myös viankorjaustöissä iltaisin ja viikonloppuisin sekä
  • tarvittaessa matkustusvalmiutta.

Eduksi katsotaan:

  • Sujuva englannin kielen taito (team leaderilla ehdoton vaatimus),
  • voimassa oleva mastopätevyys sekä
  • työturva-, tieturva 1-, sätky- ja EA1-kortit.

Työntekijänä jaksat ajoittain fyysisestikin raskasta työtä mastotöiden muodossa. Lisäksi olet asenteeltasi vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen, toimelias, sekä rohkea ja korkeita paikkoja pelkäämätön joustava tekijä, jolla on asiakaspalvelu- ja ongelmanratkaisutaidot hallussa.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ja saada työkokemusta ja vastuuta kansainvälisessä yrityksessä. Valittujen työntekijöiden kanssa solmitaan kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa heti. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli puolestaan kaipaat lisätietoja, olethan rohkeasti yhteydessä Baronaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin Perttu Piispa puhelimitse 050 471 3321 tai sähköpostitse perttu.piispa@barona.fi.

PLEASE NOTE! You can definitely apply for the position, if you prefer working in English. Fluency in Finnish is not required.