KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Sähköverkkoasentaja (sähköasentaja)

Työpaikat / Sähköverkkoasentaja (sähköasentaja)

Sähköverkkoasentaja (sähköasentaja)

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Heinola Lahti Pieksämäki Mikkeli Pertunmaa Varkaus Asennus/huolto Tekniikka

Etsimme asiakasyrityksellemme jo kokemusta kerryttänyttä sähköverkkoasentajaa (sähköasentajaa) työmaille Päijät-Hämeen ja Etelä-Savon alueille. Tarjolla on niin arviolta vuoden loppuun kestäviä työmaita kuin myös mahdollisuuksia jopa vakituiseen työsuhteeseen.

Sähköverkkoasentajan työtehtävät pitävät sisällään sähköverkkoihin liittyviä huolto-, kunnossapito- ja rakennustöitä. Tehtäväkenttääsi voivat kuulua muun muassa maakaapeleiden, ilmajohtojen, jakokaappien ja muuntamoiden asennukset ja kytkennät. Työpanoksellasi olet varmistamassa paikallisen sähkönjakelun kautta turvallista arkea.

Toivomme sinulta alalle soveltuvaa tutkintoa ja vähintään vuoden kokemusta sähkönjakeluverkkoon liittyvistä tehtävistä. Lisäksi työhön liittyvien korttien, eli työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tulityö- ja ensiapukorttien, olisi hyvä olla voimassa jo työtä hakiessasi. Eduksi katsomme kokemuksen myös muun muassa teollisuuden huolto- ja kunnossapitotöistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi uusien haasteiden parissa. Asiakkaamme työmaat sijoittuvat tällä hetkellä Pieksämäelle, Ristiina-Mäntyharju-suunnalle ja Heinolan lähialueille. Pieksämäellä ja Ristiina-Mäntyharju-suunnalla tarjolla on noin vuoden loppuun kestävät työmaat, kun taas Heinolan suunnalla mahdollisuuksia on jopa vakituiseen työsuhteeseen saakka. Työ soveltuu myös niin sanottuna komennustyönä tehtäväksi.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin Perttu Piispa joko sähköpostitse perttu.piispa@barona.fi tai puhelimitse 050 471 3321.