KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Lajittelija metalli- ja elektroniikkatuotteiden pariin

Työpaikat / Lajittelija metalli- ja elektroniikkatuotteiden pariin

Lajittelija metalli- ja elektroniikkatuotteiden pariin

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Vantaa Helsinki Teollisuus/tuotanto

Oletko motivoitunut ja reipas työnhakija, joka etsii itselleen pitkäkestoista työpaikkaa? Etsimme asiakkaallemme Helsingin Kivikkoon metalli- ja elektroniikkatuotteiden lajittelijoita pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen päivävuoroon.

Työsuhteen kesto on 12 kuukauden määräaikainen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksemme kirjoille. Työtä tehdään päivävuorossa klo 8:00-16:00 (7,5h/pvä).

Työtehtävät koostuvat pääasiassa elektroniikkajätteen lajittelu- sekä purkutehtävistä käsityökaluja käyttäen. Lisäksi työhön kuuluu muita esimiehen osoittamia työtehtäviä, kuten vastaanottotiskillä palvelua. Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen. Työ- ja perehdytyskielenä on suomi.

Toivomme sinulta vastaavaa työkokemusta sekä ripeää työotetta. Kova ja reipas asenne työntekoa kohtaan ovat tärkeässä roolissa. Lisäksi eduksi katsotaan kokemus trukilla ajamisesta.

Mikäli haluat päästä työskentelemään monipuolisissa lajittelutehtävissä, niin haethan paikkaa heti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tarvittaessa antaa tommi.puustinen@barona.fi.