KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Controller / Accounting Specialist Kirkkonummelle

Työpaikat / Controller / Accounting Specialist Kirkkonummelle

Controller / Accounting Specialist Kirkkonummelle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Kirkkonummi Taloushallinto/tilintarkastus Toimistotyö Asiakaspalvelu/palvelu

Haemme osaavaa ja innostunutta CONTROLLERIA / ACCOUNTING SPECIALISTIA vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan asiakkaamme asiakasyritystemme kokonaisvaltaisista taloushallinnon prosesseista yhdessä muun asiakastiimin kanssa.

Työtehtävät koostuvat:

  • päivittäisistä taloushallinnon tehtävistä
  • päivittäisestä yhteistyöstä asiakkaiden kanssa
  • kuukausiraportoinnista
  • erillisyhtiöiden sekä konsernitilinpäätöksen laadinnasta
  • budjetointi- ja ennusteprosesseista
  • kassaennusteista
  • verotukseen liittyvistä tehtävistä
  • taloushallinnon asiantuntijatehtävistä

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (KTM, tradenomi) ja aikaisempaa kokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä, joista raportointi on intohimosi. Hyvä Excel-osaaminen sekä sähköisten taloushallintojärjestelmien käyttökokemus (esim. Netvisor) on edellytys työssä onnistumiselle. Työtehtäväsi hoidat sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen, proaktiivinen ja yhteistyötaitoinen. Sinulla on tarkka ja järjestelmällinen työote. Aikatauluissa pysyminen ja laadukas työn jälki ovat sinulle tekemisen perusta ja kommunikoit mielelläsi asiakkaiden kanssa. Viihdyt avoimessa ja välittömässä työympäristössä, jossa tarvitaan reipasta ja innostunutta sekä itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen taloushallinnon tehtävän mielenkiintoisten ja vaativien asiakkuuksien parissa mukavassa ja toisiaan tukevassa työyhteisössä ja modernissa työympäristössä. Asiakasyrityksemme tukee työntekijöittensä ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja ajantasaisten koulutusten avulla. Kilpailukykyinen palkkasi muodostuu kykyjesi ja kokemuksesi perusteella. Asiakasyrityksemme tarjoaa myös hyvät työsuhde-edut ja vakituisen työsuhteen. Etsimme tehtävään ensisijaisesti kokoaikaista työntekijää, mutta mikäli sinulle itselle sopisi parhaiten työelämän jousto ja esimerkiksi 3-4 päivän työviikko, sekin on mahdollista.

Lähetä työhakemus ja ansioluettelo yhdessä palkkatoiveesi kanssa viimeistään keskiviikkoon 16.9.2020 mennessä Baronan hakuväylän kautta. Lisätietoja antaa tarvittaessa mielellään Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen tiistaisin ja torstaisin klo 13.00 – 15.30.