KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kokki

Työpaikat / Kokki

Kokki

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Lahti Hotelli- ja ravintola-ala

Nautitko keittiön intensiivisestä ilmapiiristä ja monipuolisista työtehtävistä? Koetko suurta intohimoa ruokaa kohtaan ja haluat jatkuvasti kehittyä työssäsi? Tämä paikka on sinua varten.

Toivomme sinun olevan tiimipelaaja, joka haluaa parantaa tiimihenkeä omalla tekemisellään. Arvostamme lisäksi huolellisuutta ja kykyä hallita useita eri toimintoja samaan aikaan. Loistaaksesi tehtävässä, sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai alan koulutus. Voit kuitenkin olla pitkän linjan ammattilainen tai vasta uran alkupuolella oleva keittiöalan osaaja.

Barona tuntee alueen ravintolat, joten kauttamme pääset käsiksi laajaan valikoimaan työskentelymahdollisuuksia. Työt sijoittuvat viikon jokaiselle päivälle niin arkeen kuin juhlaan ja työskentelymahdollisuudet ovat joustavat- kerro meille, miten sinä olisit käytettävissä!

Sinulla tulee olla hygieniapassi sekä voimassa oleva salmonellatodistus.

Mikäli uskot olevasi etsimämme keittiön moniosaaja, laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.