KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

SW Lead Designer, HK Instruments Oy

Työpaikat / SW Lead Designer, HK Instruments Oy

SW Lead Designer, HK Instruments Oy

Hakuaika päättyy 05.10.2020

Jyväskylä Muurame Tekniikka HK Instruments Oy

Haluatko olla mukana tuottamassa laadukasta ja energiaystävällistä sisäilmaa? Onko sinulla lisäksi ymmärrystä sulautetuista järjestelmistä ja elektroniikasta? Kiinnostusta toimia pääsuunnittelijana ja samalla ohjata muita koodareita? Hienoa! Kannattaa jatkaa lukemista, sillä suomalainen perheyritys HK Instruments etsii SW Lead Designer Muurameen vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä SW Lead Designer tekee?

SW Lead Designerinä toimit HK Instrumentsin sulautettujen tuotteiden ohjelmointitehtävissä. Rooli on täysin uusi ja osa HK Instrumentsin tuotekehitystiimiä, jossa työskentelee tällä hetkellä kymmenen muuta asiantuntijaa. Tehtäväkenttäsi sijoittuu vahvasti arkkitehdin ja suunnittelijan roolien välimaastoon, mutta yksi tärkeä osa tehtävääsi on myös ohjata ja tukea muita ohjelmistosuunnittelijoita heidän tekemisessään. Omana esimiehenäsi toimii tuotekehitysjohtaja tai projektikohtaisesti projektipäällikkö.

Millainen sitten HK Instruments on työpaikkana?

HK Instruments on perhemäinen yhteisö, joka välittää ihmisten hyvinvoinnista – se on yksi keskeisistä arvoista ja se huomioidaan aktiivisesti toiminnassa. HK Instrumentsilla muun muassa panostetaan työergonomiaan sekä joustaviin työaika- ja taparatkaisuihin. Talossa on myös oma kokki, joka huolehtii terveellisestä/mieleisestä ruokalistasta.

Mari, Tuotannon tiimivetäjä: ”Oon ollut töissä HK Instrumentsilla nyt 15 vuotta. Meillä on töissä reilu meininki, joka päivä on kiva tulla töihin. Työnantajana HK Instruments on perheystävällinen, todella reilu ja voit itse vaikuttaa omaan työaikaan. Työpaikkaedut ovat loistavia, esimerkiksi kuntosalin ja uimahallin käyttö on ilmaista, joka päivä saadaan ilmainen smoothie ja lisäksi saamme Smartumin liikuntasetelit. Työpaikkaruokailu on todella edullista, ruokailussa maksetaan vain ruuan raaka-aineista.”

Akseli, Aluemyyntipäällikkö: ”Olen ollut täällä töissä 7 vuotta, tässä roolissa 3 vuotta. Vastaan Pohjois-Amerikan ja Aasian jälleenmyyjistä, asiakkaista ja partnereista. Teen töitä myyntitiimin kanssa ja meillä on tosi hyvä yhteishenki. Ei olla pelkästään työkavereita, vaan ystäviä ja vietetään aikaa myös vapaa-ajalla. Voisi melkein sanoa, että toinen perhe. Työnantajana HK Instruments on joustava. Luottamus työntekijöihin on tosi kova. Hierarkia on erilainen kuin monissa yrityksissä, esimiesten ja johdon kanssa voi keskustella rakentavasti ja kaikkien välillä vallitsee luottamus.”

Jos sinulla on kokemusta sulautetuista järjestelmistä ja haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi sekä haluat olla osa tätä rentoa, mutta asiantuntevaa työyhteisöä, hae tehtävää heti! Haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!