KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Asiakasneuvoja Forever kuntoklubille Hämeenlinnaan

Työpaikat / Asiakasneuvoja Forever kuntoklubille Hämeenlinnaan

Asiakasneuvoja Forever kuntoklubille Hämeenlinnaan

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Hämeenlinna Myyntitehtävät Asiakaspalvelu/palvelu Vähittäis- ja tukkukauppa Forever Hämeenlinna Oy

Oletko kiinnostunut urheilusta ja hyvinvoinnista? Etsitkö vakituista työtä myynnin parissa, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään urallasi? Mikäli vastasit näihin kyllä, jatka lukemista - meillä on sinulle paikka avoinna!

Haemme asiakasyrityksellemme, Forever Kuntoklubille myyjää Hämeenlinnan toimipisteeseen. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työsuhde solmitaan Forever Kuntoklubin kanssa ja tehtävän palkkausmalli muodostuu pohjapalkasta ja provisiosta.

Forever kuntoklubeja on Suomessa jo 18 kappaletta ja kasvu on yhä kovassa vauhdissa. Tavoite on kasvaa Suomen johtavaksi liikunta- ja hyvinvointialan toimijaksi.

Forever kuntoklubeilla on viihtyisä ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Yhteisöllisyys on tärkeää ja itsenäisestä tehtäväkentästä huolimatta parhaaseen tulokseen päästään, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen. Foreverin työntekijöitä yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys.

Forever tarjoaa markkinoiden laajimman palvelutarjonnan. Tehtävässä pääset myymään palveluita monipuolisesta ryhmäliikunnasta uintiin, tutkitusta Fustra yksilövalmennuksesta lapsiparkkiin.

Tärkein tehtäväsi on tukea Foreverin asiakkaita löytämään juuri heille sopivimman tavan liikkua ja saavuttamaan tavoitteensa. Tämän tueksi saat ainutlaatuiset motivointituotteet niin yksilöille kun yrityksille.

Foreverin suurimpia arvoja ovat rehellisyys ja uskollisuus. Yrityksen toiminta perustuu rehellisyyteen, ystävällisyyteen sekä toisten auttamiseen. Antamalla ensin toiselle, se antaa vääjäämättä jotain takaisin

Jos olet henkilö, jolle muiden auttaminen ja innostaminen on luontaista, voit olla etsimämme henkilö. Toivomme löytävämme aurinkoisen ja itseohjautuvan henkilön joukkoomme. Tehtävä on itsenäinen ja ajoittain hektinen, mutta siitä huolimatta saat asioita aikaiseksi sovitussa aikataulussa. Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari, vaan sinua tuetaan ja tavoitteena on kasvattaa sinusta huipputekijä! Tämä työ tarjoaa sinulle loistavan ponnahduslaudan myyntityön parissa!

Kuulostaako tehtävä sinulle juuri oikealta? Jätä hakemus rohkeasti mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.

Vanajantie 10, 13100 Hämeenlinna