KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Teräsrakenneasentaja

Työpaikat / Teräsrakenneasentaja

Teräsrakenneasentaja

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Kokkola Pietarsaari Kannus Kalajoki Teollisuus/tuotanto

Etsimme nyt Kokkolassa, Kalajoella ja Himangalla toimiville menestyville metallialan asiakasyrityksillemme teräsrakenneasentajia. Työt alkavat syksyn aikana.

Työtehtävät ovat monipuolisia ja voivat tapahtua sekä tuotantohallissa että ulkona. Työt koostuvat pääasiassa metallituotteiden kokoonpanotöistä sekä viimeistelytehtävistä. Mikäli sinulla on työkokemusta metallialalta mm. hitsaamisesta tai viimeistelytöistä tai vastaavasti rakennusalalta tai kokoonpanijan tehtävistä, olet etsimämme henkilö.

Tärkeintä on positiivinen ja oppimishaluinen asenne työntekoa kohtaan ja aito halu kehittää itseään alan ammattilaisena. Arvostamme myös, että osaat ottaa vastaan palautetta ja kehittää itseäsi annetun palautteen perusteella. Tärkeää on myös, että arvostat laadun merkitystä ja ymmärrät työturvallisuuden osana työntekoa.

Rekrytointia hoitaa Barona. Työllistyneet henkilöt työllistyvät Barona Teollisuus Oy:lle. Työsuhde solmitaan alkuun määräaikaisena.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä käyttämään ammattitaitoasi sekä kilpailukykyisen palkan. Lisäksi tarjoamme osaavan ja ammattitaitoisen työyhteisön. Mikäli kiinnostuit, niin haethan nopeasti tätä paikkaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta 050 597 4102 tai sähköpostitse osoitteesta sami.rinta-valkama@barona.fi.