KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Myyntipäällikkö Espooseen Hoivatilat Oyj:lle

Työpaikat / Myyntipäällikkö Espooseen Hoivatilat Oyj:lle

Myyntipäällikkö Espooseen Hoivatilat Oyj:lle

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Espoo Myyntitehtävät Kiinteistöala Terveydenhuolto/sosiaaliala Hoivatilat Oyj

Kiinnostaako vastuullinen ja haastava ratkaisumyynti sekä isojen hankkeiden toteuttaminen asiakkaille? Hoivatilat on hoivan ja kasvatuksen tilojen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut yritys, joka toimii aktiivisesti asiakkaidensa eduksi. Panostamme jatkossakin vahvaan asiakastyöhön ja haemme nyt asiakkuustiimiimme uutta MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vahvistamaan myyntiämme niin yksityisen kuin julkisen sektorin asiakkaille.

Vastuullasi myyntipäällikkönä on Hoivatilojen olemassa olevien asiakassuhteiden hoitaminen ja hankkeiden myynti nykyisille asiakkaillemme. Lisäksi vastuullasi on uusien asiakkaiden hankkiminen sekä kaupanteko heidän kanssaan. Erityisesti työsi kohdistuu päiväkoti-, hoiva- ja kouluhankkeidemme myyntiin sekä tonttien hankkimiseen. Työskentelet tiiviisti niin julkisen kuin yksityisen sektorin asiakkaiden kanssa. Kontaktoit aktiivisesti asiakkaita ja kartoitat heidän tilatarpeitaan. Käyt laaja-alaisia neuvotteluita päättäjätason henkilöiden kanssa sekä viet neuvottelut eri vaiheiden kautta päätökseen aina sopimuksien allekirjoitukseen asti. Aktiivinen ja asiakaslähtöinen työskentelysi synnyttää uusia hankeaihioita ja teet tiiviisti töitä kollegoiden kanssa parhaiden tontti- ja maa-alueiden löytämiseksi. Toimit asiakkuustiimin aktiivisena jäsenenä ja raportoit tehtävässäsi myynnistä vastaavalle asiakkuusjohtajalle.

Odotamme sinulta vahvoja näyttöjä tuloksellisesta B2B-myyntityöstä. Myynti on intohimosi ja haluat jatkuvasti kehittyä ammattilaisena. Haluat kantaa vastuuta sekä ratkaista haastavia myynticaseja. Nautit kontaktoinnista, asiakastapaamisista ja neuvottelutilanteista. Olet tottunut neuvottelemaan eri organisaatiotasojen kanssa, työskentelemään pitkäjänteisesti ja viemään tarjoukset maaliin. Selkeät ja haastavat tavoitteet innostavat ja ohjaavat sinua oikealla tavalla ja työskentelet määrätietoisesti saavuttaaksesi ne. Itsenäinen työskentely ja oman työn hallinta ovat sinulle perusrutiinia, mutta olet vahva tiimipelaaja, joka haluaa menestyä yhdessä muiden kanssa. Hallitset yleisimmät office-ohjelmat, CRM-järjestelmän sekä tietokoneen/mobiililaitteiden käyttö on sinulle arjen rutiinia. Työpisteesi sijaitsee toimistollamme Espoossa ja odotamme matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää omaa vahvaa intoa ja halua onnistua ja saavuttaa tavoitteet, hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista tekemisen meininkiä sekä vastuunkantokykyä. Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito tulee olla hyvällä tasolla. Englannin kielen taito on tehtävän kannalta tärkeä, vaikka pääasiallinen työkieli on suomi.

Tehtävään hakevan henkilön eduksi katsotaan kiinteistöalan ja/tai terveyden ja hoivan operaattoripuolen kokemus ja tausta, kuntasektorin ja sen päätöksentekoprosessien tuntemus, olemassa olevat verkostot sekä ruotsin kielen taito.

Tarjoamme sinulle innostavan ja kannustavan työyhteisön, asiakkuustiimin sekä koko organisaation vankan tuen, modernit työvälineet ja työskentelyolosuhteet sekä kilpailukykyisen kokonaiskompensaation. Ennen kaikkea tarjoamme ammatillista haastetta ja mahdollisuuden saavuttaa ainutlaatuisia hankkeita Asiakkaillemme.

Lisätietoja tehtävästä antavat Hoivatilojen asiakkuusjohtaja Jussi Vikman, puh. 050 490 7575 sekä henkilöstö- ja viestintäjohtaja Riikka Säkkinen, puh. 040 524 2768. Jussin sekä Riikan tavoittaa parhaiten 11.9.2020 klo 9.00-11.00

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen ohessa olevan "hae työpaikkaa" hakulinkin kautta 16.9.2020 mennessä. Rekrytointiprosessista antaa mielellään lisätietoa Barona Myynnin ja Kaupan rekrytointipäällikkö Heikki Inhala.

Bertel Jungin aukio 3, 02600 Espoo