KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kuorma-autonkuljettajaksi oppisopimuskoulutuksella

Työpaikat / Kuorma-autonkuljettajaksi oppisopimuskoulutuksella

Kuorma-autonkuljettajaksi oppisopimuskoulutuksella

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Vantaa Helsinki Tuusula Kerava Espoo Logistiikka/kuljetus/liikenne Barona Logistiikka Oy

Kiinnostaako kuorma-autonkuljettajan työ Uudenmaan alueella, mutta C-kortti ja ammattipätevyys puuttuu? Haluaisitko suorittaa logistiikan perustutkinnon oppisopimuskoulutuksella? Nyt kaikki tämä on mahdollista täysin ilmaiseksi Barona Logistiikan kautta!

Haemme nyt kuorma-autonkuljettajan työstä kiinnostuneita henkilöitä oppisopimuskoulutukseen Uudenmaan alueelle. Oppisopimuskoulutuksen kesto on yhteensä noin 1,5 vuotta, jonka aikana oppilas suorittaa Logistiikan perustutkinnon. Oppisopimuskoulutus alkaa aina lähiopiskelujaksolla Helsingissä, joka kestää kolmesta neljään viikkoa ja tämän jälkeen hypätäänkin suoraan työelämään ja kuljetustehtäviin. Koulutusjakson lähiopetuspäivät vaativat läsnäoloa Helsingissä arkisin klo 8:00-15:30. Alkukoulutuksen jälkeen lähiopetuspäiviä on noin kaksi kappaletta kuukaudessa, muutoin opintoja edistetään omatoimisesti etänä.

Kuljetustyö on kuorma-autolla suoritettavaa jakelutyötä Uudenmaan alueella. Opiskelijoilla on kuitenkin mahdollisuus vaikuttaa siihen minkä tyyppiseen jakelutyöhön suuntautuu, minkälaisissa työvuoroissa työtä haluaa tehdä sekä minkä yrityksen palveluksessa tulisi työskentelemään. Työskentely-yritys ja tarkempi tehtävä sovitaan aina yhdessä opiskelijan kanssa ennen oppisopimuskoulutuksen alkamista. Työnantajana oppisopimuskoulutuksen aikana toimii Barona Logistiikka Oy. Työskentelyajalta maksetaan opiskelijalle aina työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Barona huolehtii kaikista koulutukseen liittyvistä kustannuksista puolestasi! Sinun vastuulle jää vain keskittyminen opintoihin ja itse työntekoon.

Mitä oppisopimuskoulutettavalta vaaditaan?

 • Vähintään B-luokan ajokorttia
 • Aitoa kiinnostusta kuljetustehtäviä kohtaan
 • Kykyä tehdä fyysistä työtä, koska kuljettajan työhön liittyy myös paljon kuorman purkua ja lastaamista.
 • Asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta ja huolellista työotetta
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa, sillä koulutuskielenä toimii suomi
 • Sitoutumiskykyä vähintään 1,5 vuoden kokoaikaiseen työsuhteeseen
 • Timanttista asennetta työtä ja opintoja kohtaan

Mitä oppisopimuskoulutus tarjoaa?

 • Ajokorttiluokan korotuksen B:stä BC:ksi
 • Ammattipätevyyden
 • Alan yleisimmät luvat kuten työturvallisuuskortin, tieturvakortin, ensiapukortin, hygieniapassin ja ADR-luvat sekä digipiirturikortin
 • Kokoaikaisen ja pitkäkestoisen (vähintään 1,5v) työsuhteen kuljetustehtävistä ja TESin mukaisen palkkauksen
 • Toisen asteen tutkinnon, eli Logistiikan perustutkinnon
 • Erinomaiset työllisyysnäkymät tulevaisuuteen. Ammattipätevistä ja osaavista kuljettajista tulee olemaan huutava pula tulevina vuosina

Heräsikö kiinnostuksesi? Jos heräsi, jätä hakemuksesi meille välittömästi, sillä aloituspaikkoja on tarjolla rajallinen määrä! Aloituksia pystytään sopimaan joustavasti syksyn ajalle.