KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Pizzeriatyöntekijä Ruukintien Kotipizzaan

Työpaikat / Pizzeriatyöntekijä Ruukintien Kotipizzaan

Pizzeriatyöntekijä Ruukintien Kotipizzaan

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Seinäjoki Hotelli- ja ravintola-ala Ruukintien Pizza Ay / Kotipizza Ruukintie

Kotipizza on suomalainen pizzaketju, jolla on noin 280 ravintolaa ympäri Suomen. Kotipizzassa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon. Herkullisuus lähtee raaka-aineista, joista jokainen on tarkkaan valittu. Raaka-aineiden alkuperä tunnetaan täsmälleen ja raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja. Ruokalistalle on tuotu runsaasti myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja. Jokainen Kotipizzan pizza on erilainen, mutta laatu pysyy aina samana – se on kunnia-asia !

Etsimme reipasta, iloista ja positiivista henkilöä pitkäaikaiseen työhön, joka pystyy myös itsenäiseen työskentelyyn. Pizzeriatyöntekijän työnkuvaan kuuluu mm. pizzan paistaminen, asiakaspalvelua niin kassalla kuin puhelimitse sekä muut päivittäistyöt. Periaate on se, että jokainen osaa ja pystyy kaikkeen!

Ei hätää jos et ole ennen ollut pizzeriassa töissä, pizzojen valmistus opetetaan kyllä tarvittaessa. Jos sinulla on aiempaa kokemusta esimerkiksi ravintolatyöstä tai asiakaspalvelusta, se luetaan toki eduksesi!

Töitä on tarjolla osa-aikaisesti noin 50-100h/ 3vko vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävään valitun henkilön toivotaan pääsevän aloittamaan työt mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Tehtävän palkka on TES mukaan.

Edellytämme sinulta:

  • täysi-ikäisyyttä
  • hygieniapassia
  • salmonellatodistus ( voit tehdä tehtävän alkaessa)

Omaatko positiivisen mielen ja sinulla pysyy reipas ote työhön myös muuttuvissa tilanteissa? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemus ansioluettelon kera linkin kautta viivyttelemättä. Käsittelemme hakemuksia heti.