KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Fast Food- työntekijä BURGER KING Tiiriö, Hämeenlinna

Työpaikat / Fast Food- työntekijä BURGER KING Tiiriö, Hämeenlinna

Fast Food- työntekijä BURGER KING Tiiriö, Hämeenlinna

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Hämeenlinna Riihimäki Hyvinkää Valkeakoski Hotelli- ja ravintola-ala Restel Fast Food Oy

Hei kingi tyyppi, etsimme juuri sinua Tiiriön Burger Kingiin! Tässä tehtävässä pääset aloittamaan nopealla aikataululla ja saat jatkaa syksylläkin kanssamme. Ole oma itsesi ja hae mukaan, aiempaa kokemusta tähän tehtävään ei vaadita!

Tsekkaa video Kingijengin Kingiduunista!

#Kingikalenteri

Etsimme täydennystä Tiiriön kingijengiin. Saat mahdollisuuden sopia työskentelyn omaan aikatauluusi sopivasti. Töitä tehdään kunkin ravintolan aukioloaikojen puitteissa monessa eri vuorossa. Töitä on tarjolla henkilöille, jotka voisivat tehdä myös joitakin aamu- ja päivävuoroja arkisin. Tarjoamme tunteja 63h/3vko.

Lisäksi etsimme keikkalaisia, jotka voisivat työskennellä esimerkiksi koulun ohessa ja tehdä muutamia vuoroja viikossa. Aloitus molempiin tehtäviin on mahdollisimman pian.

#Kingiasenne

Burger Kingissä on aivan mieletön työilmapiiri! Jotta se jatkuisi myös uusien kingiläisten myötä, se kuuluisa kingi asenne ratkaisee! Tämähän pitää sisällään innokasta ja motivoitunutta oppimis- ja asiakaspalveluasennetta, tahtoa pitää kivaa töissä sekä tiimityöskentelyhenkeä! Perusteellisen koulutusjakson aikana opit kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää. Kaikki lähtee siis asenteesta, aiempaa kokemusta tähän tehtävään ei vaadita!

#Oleomaitsesi

Burger Kingin ”Be your way -filosofia” toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Burger Kingissä opit paljon niin asiakaspalvelusta, tiimityöskentelystä, keittiöpuolen tehtävistä, luovasta ongelmanratkaisusta kuin vuorovaikutuksestakin maailman ihanimman tiimisi ympäröimänä!

BK työntekijät kertovat: Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

Burger Kingillä työskentely on niin mahtavaa, että et halua enää lähteä #Kingijengistä! Ja tästä myös tunnustuksena Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Barona toimii rekrytoinnin kumppanina ja tulet työllistymään Restel Fast Food Oyn alaisuuteen. Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia ja monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä

Jos olet juuri valmistunut tai muuten vailla työpaikkaa, haethan pian, sillä paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!