KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Palvelumestari Shell Lahdenperänkatu, Tampere

Työpaikat / Palvelumestari Shell Lahdenperänkatu, Tampere

Palvelumestari Shell Lahdenperänkatu, Tampere

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Tampere Hotelli- ja ravintola-ala Restel Liikenneasemat Oy

Oletko aina halunnut tehdä työtä, jossa olet päivittäin asiakkaiden arjen sankari? Oletko tarmokas ja toimelias tyyppi, jolla autot ovat sydäntä lähellä? Shell Helmisimpukka Lahdenperänkatu Tampereella etsii joukkoonsa PALVELUMESTARIA, tule mukaan!

Etsimme iloista ja asiakaspalveluhenkistä Palvelumestaria monipuoliseen ja tapahtumarikkaaseen ympäristöön Shell Helmisimpukka Lahdenperänkadun mittarikentälle.

Palvelumestarina teet polttoaineiden palvelutankkaamista ja autotuotteiden- ja pesujen aktiivimyyntiä. Lisäksi suoritat pienimuotoisia autoteknisiä tehtäviä, kuten esimerkiksi tuulilasien pesemistä, moottoriöljyn ja rengaspaineiden tarkastamista sekä pyyhkijäsulkien vaihtoa. Työskentelet ulkona mittarikentällä ajoittain vaativissakin sääolosuhteissa. Me pidämme kuitenkin huolen siitä, että saat ulkotyöhön soveltuvat, laadukkaat ja turvalliset työvaatteet.

Tässä tehtävässä asiakaspalvelu on iso ja tärkeä osa työnkuvaa. Etsimme tehtävään aurinkoisella ja reippaalla asenteella varusteltua tyyppiä. Olet joustava, ulospäinsuuntautunut ja oma-aloitteinen, eikä suusi mutristu viileimmässäkään viimassa. Lisäksi tässä työssä sosiaalisuudesta ja myyntihenkisyydestä saa ihan konkreettisestikin plussaa: myyntisi tuottaa sinulle nimittäin peruspalkkasi päälle vielä provisiota, joten voit itse vaikuttaa palkkakuittisi kokoon!

Positiivisen asenteen lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Arvostamme kaupallisen tai autoalan perustutkintoa tai työkokemusta, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä tähän työhön saat tarpeellisen perehdytyksen.

Tarjoamme sinulle rennon ja rempseän työyhteisön sekä Restelin henkilöstöedut ja mahdollisuuden urakehitykseen, joko Helmisimpukan monipuolisissa tehtävissä tai Restel konsernin muissa ketjuissa. Peruspalkka on MaRa TES taitotason 2 mukainen kokemusvuodet huomioiden. Tämän lisäksi saat siis vielä provisiopalkan!

Työsuhde tulee olemaan vakituinen kokoaikainen. Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 10.00. - 18.00. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Moottoritie on kuuma ja sinulla on kädessäsi menestyksen avaimet. Ole MESTARI hae tätä paikkaa!

Täytäthän hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä

Lahdenperänkatu 7, 33800 Tampere