KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Apulaisravintolapäällikkö RAX Pizzabuffet, Tornio

Työpaikat / Apulaisravintolapäällikkö RAX Pizzabuffet, Tornio

Apulaisravintolapäällikkö RAX Pizzabuffet, Tornio

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Tornio Hotelli- ja ravintola-ala Restel Ravintolat Oy

Oletko ravintola-alan ammattilainen, joka kaipaa vielä hieman kokemusta ennen ravintolapäällikön saappaisiin astumista? Haluatko mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena ja edetä urallasi? Haluatko päästä työskentelemään uusiutuvassa ja kehittyvässä suomalaisessa ravintolaketjussa mukavien työkavereiden ympäröimänä? Oletko idearikas ja tuloshakuinen persoona, joka kykenee tsemppaamaan työkaverinsakin huippusuorituksiin? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme APULAISRAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ Rax Pizzabuffet Tornioon.

Vastuualueesi

Tehtäviisi kuuluvat monipuolisesti kaikki ravintolan työt. Huolehdit kokonaisvaltaisesti hyvän asiakaskokemuksen tuottamisesta: Sinulle on kunnia-asia, että asiakas saa tuoretta ja hyvää ruokaa, ravintola on siisti ja kutsuva sekä henkilökunta ystävällistä ja palvelualtista. Suurin osa työstäsi painottuu ruoan valmistamiseen ja asiakaspalveluun. Esimiehenä vastaat ravintolan toimintojen sujuvuudesta, miehityksen optimoinnista, hoidat tilitykset, tilaukset ja inventaariot.

Menestyksen avaimet

Haemme tehtävään ravintola-alan osaajaa, toimeen tarttuvaa, keittiö- ja asiakaspalvelutyöhön innokkaasti asennoituvaa henkilöä, joka haluaa kehittää osaamistaan ja rakentaa urapolkuaan esimiestehtävissä.

Meillä menestyvillä henkilöillä on erityistä Rax Factorya: joustavaa asennetta työntekoon, paineensietokykyä, pilkettä silmäkulmassa ja jo äidinmaidosta imettyä ”kyllä onnistuu” -asennetta. Apulaisravintolapäälliköltä edellytämme kokemusta ravintola-alalta ja katsomme eduksesi, jos olet jo ehtinyt kerryttää kokemustasi esimiehenä toimimisesta. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä perehdytämme tehtävään hyvin.

Kaikista eniten arvostamme raudanlujaa asennetta, tarttuvaa energisyyttä sekä yrittäjähenkisyyttä. Et häkelly haastavissakaan tilanteissa ja työskentelet sujuvasti niin itsenäisesti kuin ryhmässäkin.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle haastavaa ja palkitsevaa työtä huikean työporukan kanssa. RAX:in kattava koulutus- ja perehdytysohjelma takaavat Sinulle hyvät etenemismahdollisuudet. Lisäksi pakettiin kuuluu suuren työnantajan Restelin erinomaiset henkilöstöedut.

Apulaisravintolapäällikön työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työtunnit ovat vähintään 90h/3vko. Olet tärkeä osa tiimiämme ja neuvottelemme kanssasi kilpailukykyisen palkan osaamiseesi perustuen. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko?

Mikäli uskot olevasi etsimämme puuttuva palanen, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta. Barona toimii rekrytoinnissa yhteistyökumppanina. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lue lisää RAX:ista työpaikkana ja kurkkaa RAX:issa työskentelevien vlogit!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Länsiranta 10, 95400 Tornio