KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kokki, Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

Työpaikat / Kokki, Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

Kokki, Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Tampere Hotelli- ja ravintola-ala Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

Suomen Radisson Blu Hotellit hakevat työntekijöitä, jotka haluavat onnistua. Etsimme Yes I Can! palvelufilosofiamme mukaista talenttia, jolla on energiaa ja motivaatiota tuottaa elämyksiä ja tuloksia. Legendaarinen Grand Hotel Tammer on ollut osa Suomen hotellihistoriaa vuodesta 1929. Tammer on ainutlaatuinen hotelli, jonka miljöö ja palvelut tarjoavat vertaansa vailla olevia elämyksiä. Tammerin arvot ovat edelleen kunniassa: Asiakkaista pidetään hyvää huolta ja Tammer on ylpeä keittiöstään. Hotellimme menestyminen on vahvasti riippuvainen henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita.

Haemme asiakkaalleemme Grand Hotel Tammeriin kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtunteja tarjolla minimi 80h/3vko ja työskentely tapahtuu sekä Bistro Tammerin, että juhlasalin keittiössä.

Tässä kokkitiimissä ei jäykistellä vakavalla naamalla, vaan työtä tehdään hyvässä yhteishengessä ja pilke silmäkulmassa.

Arvostamme huolellisuutta ja kykyä hallita useita eri toimintoja samaan aikaan. Edellytämme, että sinulla tehtävään soveltuva koulutus, hygieniapassi ja jo jonkin verran alan työkokemusta.

Odotamme sinulta

  • aikaisempaa kokemusta ala carte- kokin työstä
  • hygieniapassia ja salmonellatodistusta
  • joustavuutta
  • sitoutumista

Käsittelemme hakemuksia myös hakuaikana, joten hae jo nyt!