KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Liikennemyymälätyöntekijöitä ABC Pirkkala

Työpaikat / Liikennemyymälätyöntekijöitä ABC Pirkkala

Liikennemyymälätyöntekijöitä ABC Pirkkala

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Pirkkala Hotelli- ja ravintola-ala Pirkanmaan Osuuskauppa Oy/ABC Pirkkala

Kaipaatko energistä asiakaspalvelua ja sykkiikö sydämesi ravintola-alalle? Laita hakemus jo tänään!

Etsimme liikennemyymälätyöntekijöitä työskentelemään Pirkkalan ABC:lla. Liikennemyymälätyöntekijän tehtävä ABC:lla on loistava ponnahduslauta ravintola-alalle. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät: työpäivä sisältää kassatyöskentelyä niin Hesburgerin kuin ravintolan puolella, linjaston täydentämistä sekä siistimistä, asiakaspalvelua ja tarvittaessa aputöitä myös keittiön puolella.

Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Tehtäviin perehdytetään, joten et tarvitse aikaisempaa kokemusta! Tässä tehtävässä tärkeintä on aurinkoinen ja asiakaspalvelualtis asenne sekä hyvä paineen- sekä kiireensietokyky.

Työt alkavat heti sopivien työntekijöiden löydyttyä ja jatkuvat ainakin vuoden loppuun saakka. Hyvän tekijän on mahdollista jatkaa työskentelyä myös tämän jälkeen. Tuntimäärä on keskimäärin 45-75h/3 vko, mutta tämän lisäksi voit kerryttää työtunteja keikkatyöllä. Työajat sijoittuvat liikenneaseman aukioloaikojen mukaan (avoinna klo 6-24). Palkka on alan TES-mukainen.

Hae jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi kuvat hygieniapassistasi ja mahdollisista alan koulu- ja työtodistuksistasi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Keisarinviitta 2, 33960 Pirkkala