KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Suojavaatetuotantoon työntekijä

Työpaikat / Suojavaatetuotantoon työntekijä

Suojavaatetuotantoon työntekijä

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Hollola Lahti Teollisuus/tuotanto

Haemme syyskaudelle nopeita ja näppäräsormisia työntekijöitä Hollolaan Pharmacare Nova Oy:lle suojavaatetuotannon valmistukseen.

Mikäli etsit pidempiaikaisesti töitä, olet luonteeltasi ja työotteeltasi ripeä ja reipas ja voit aloittaa pikaisella aikataululla työt niin saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme työntekijöitä erilaisten sairaalan suojavaatteiden valmistukseen: työ sisältää mm, leikkaamista, kiinnitystyötä, pakkaus- ja lähetystehtäviä. Eduksi katsomme ompeluosaamisen. Työpaikka sijaitsee Hollolassa Salpakankaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kaikkiin työtehtäviin perehdytetään ja annetaan selkeä ohjeistus, joten työ ei välttämättä vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työn luonne vaatii kuitenkin tekijältään tarkkuutta, vastuullisuutta ja ripeää työotetta.

Haemme eniten työntekijöitä jatkuvaan iltavuoroon klo 14-22 sekä mahdollisesti 1-2 tekijää jatkuvaan aamuvuoroon. Arvostamme valmiutta työskennellä molemmissa vuoroissa, voit hakea molempia paikkoja samalla hakemuksella.

Tehtävän palkkaus ja ehdot määräytyvät kaupan työehtosopimuksen mukaan.

Rekrytointiprosessista vastaa Barona, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä niin käythän jättämässä hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta tehtävään. Jatkoimme hakuaikaa ja koska työt alkavat pikaisella aikataululla, aletaan hakemuksien käydä läpi jo hakuajan aikana, älä siis odottele hakemuksen jättämisen kanssa.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, ja katsot erityisesti, että työ- ja koulutietosi on täytetty huolella. Kerrothan myös millaisella aikataululla voit työt aloittaa. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Seuraathan siis myös sähköpostiasi aktiivisesti.

Mikäli kiinnostuit tuotannon töistä ja sinulla jäi kysyttävää niin soita ja kysy lisää työstä rekrytoinnista vastaavalta Mari Ylä-Uotilalta. Meidät tavoitat parhaiten maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-10 välissä numerosta 050 572 4853.

Keskikankaantie 29, 15860 Hollola