KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Kalustekokoonpanija Heinolaan syksyksi

Työpaikat / Kalustekokoonpanija Heinolaan syksyksi

Kalustekokoonpanija Heinolaan syksyksi

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Heinola Teollisuus/tuotanto

Haemme syksyn sesonkiin näppäräsormista henkilöä tarkkuutta vaativiin kokoonpanotöihin Heinolassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme.

Etsimämme henkilö on maalaisjärjellä varustettu tarkkasorminen henkilö, joka on kiinnostunut tuotannon töistä ja voi aloittaa pikaisella aikataululla. Töitä on tarjolla aluksi noin kahdeksi kuukaudeksi, mutta on mahdollista, että tarvetta on pidemmäksikin aikaa. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta kokoonpanotöistä. Työ on perusfyysistä ja sisältää myös nostelua.

Työpaikka sijaitsee Heinolan läheisyydessä ja töitä tehdään arkisin 2-vuorossa (aamuvuoro 6-14 sekä iltavuoro 14-22).

Työt alkavat pikaisella aikataululla heti soveltuvan henkilön löydyttyä, jote alamme käydä hakemuksia läpi jo hakuajan aikana. Mikäli kiinnostut, tunnistit itsesi luonnekuvauksesta ja ehkä omaat aikaisempaa kokemusta metallialasta/koneenkäytöstä ja etsit pidempiaikaista työpaikkaa, niin siirry heti jättämään hakemus Baronalle oheisen linkin kautta.

Tarkemmat kysymykset tehtävästä voi osoittaa Baronalle numeroon: 050 572 4853.

Hakemuksen pääset jättämään tekemällä työhakemuksen tehtävään Baronan järjestelmään suoraan oheisen linkin kautta. Hakemuksia alamme käsitellä jo hakuajan aikana, joten ethän aikaile hakemusta jättäessäsi!