KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Liikennemyymälätyöntekijä ABC Teivo

Työpaikat / Liikennemyymälätyöntekijä ABC Teivo

Liikennemyymälätyöntekijä ABC Teivo

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.

Ylöjärvi Hotelli- ja ravintola-ala Pirkanmaan Osuuskauppa Oy/ABC Teivo

Etsitkö uusia tuulia ja sydämmesi sykkii ravintola-alalle? Laita hakemus jo tänään!

Etsimme liikennemyymälätyöntekijää työskentelemään Teivon ABC:lla. Liikennemyymälätyöntekijä tehtävä ABC:lla on loistava ponnahduslauta ravintola-alalle. Tarjoamme monipuoliset työtehtävät: työpäivä sisältää kassatyöskentelyä niin Hesburgerin kuin ravintolan puolella, linjaston täydentämistä sekä siistimistä, asiakaspalvelua ja tarvittaessa aputöitä myös keittiön puolella.

Tehtävässä edellytetään täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Tehtäviin perehdytetään, joten et tarvitse aikaisempaa kokemusta! Tässä tehtävässä tärkeintä on aurinkoinen ja asiakaspalvelualtis asenne sekä hyvä paineen- sekä kiireensietokyky.

Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä ja jatkuvat ainakin vuoden loppuun saakka. Hyvän tekijän on mahdollista jatkaa työskentelyä myös tämän jälkeen. Tuntimäärä on keskimäärin 75-90h/3 vko, mutta tämän lisäksi voit kerryttää työtunteja keikkatyöllä. Työajat sijoittuvat liikenneaseman aukioloaikojen mukaan (avoinna 6-24). Palkka on alan TES-mukainen.

Hae jo tänään oheisen linkin kautta! Liitä hakemukseesi kuvat hygieniapassistasi ja mahdollisista alan koulu- ja työtodistuksistasi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.