KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Metalliteollisuuden työntekijä

Työpaikat / Metalliteollisuuden työntekijä

Metalliteollisuuden työntekijä

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vantaa Helsinki Espoo Kerava Sipoo Tuusula Teollisuus/tuotanto

Oletko etsimässä itsellesi uutta työpaikkaa tai oletko aloittelemassa uraa alalla, mutta mikään avoin työpaikka ei tunnu siltä oikealta? Etsimme Uudenmaalla toimiville metalliteollisuuden asiakkaillemme uusia työntekijöitä, joten yhdellä hakemuksella voit löytää itsellesi uuden työpaikan!

Haemme metallialan ammattilaisia ja uraansa aloittelevia työntekijöitä erimittaisiin työsuhteisiin useisiin Uudenmaan teollisuusyrityksiin. Työtehtävät vaihtelevat mekaniikan ja metallialan peruskokoonpanotöistä aina haastavampien kokonaisuuksien kokoonpanotehtäviin konepajateollisuudessa. Lisäksi etsimme asiakkaillemme mm. koneistajia ja hitsaajia. Mikäli olet positiivisen ja aktiivisen asenteen omaava henkilö, jolla on aito halu hankkia lisää työkokemusta ja kehittyä metallialan ammattilaiseksi, olet etsimämme henkilö!

Toivomme hakijoilta:

  • työtä pelkäämätöntä positiivista asennetta ja työelämän pelisääntöjen tuntemusta
  • mahdollisuutta tehdä vuorotöitä
  • mahdollisuutta sitoutua pidempiaikaisiin työsuhteisiin
  • ammatillista koulutusta kone- ja metallialalta tai vastaavaa muuta ammatillista koulutusta.

Lisäksi katsomme eduksi oman auton käytön mahdollisuuden sekä aikaisemman työkokemuksen metalliteollisuudesta. Kokemus trukilla-ajosta, siltanosturin käytöstä, teknisten kuvien lukemisesta ja hitsauksesta lasketaan myös eduksi. Opastus työtehtäviin tapahtuu suomen kielellä.

Tarjoamme hakijoille mahdollisuuden työskennellä vakavaraisissa yrityksissä, joissa arvostetaan ammattitaitoa ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Kokeneille henkilöille tarjoamme mahdollisuuden jatkaa jo hankittujen taitojen kehittämistä kilpailukykyisellä palkalla. Osassa yrityksistä on liikuntamahdollisuudet työntekijöiden hyödynnettävissä.

Mikäli kiinnostuit, niin haetahan paikkaa oheisen linkin kautta.