KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

KORONAVIRUS: Lue COVID-19 vaikutuksista toimintaamme sekä ohjeistus työnhakijoille

Baronalle tuotantotyöntekijäksi

Työpaikat / Baronalle tuotantotyöntekijäksi

Baronalle tuotantotyöntekijäksi

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Helsinki Vantaa Espoo Tuusula Kerava Teollisuus/tuotanto

Tuotteiden valmistaminen, laaduntarkkailu sekä pakkaus- ja lajittelutyöt. Tässä muutamia esimerkkejä tuotannon työtehtävistä, joihin etsimme ahkeria tekijöitä osaksi osaavaa porukkaamme.

Mihin haemme?

Haemme yhteistyössä useiden alan johtavien asiakasyritystemme kanssa hyvällä asenteella ja reippaalla työotteella varustettuja työntekijöitä erilaisiin tuotannon työtehtäviin. Työtehtävät pitävät sisällään esimerkiksi kasaus- tai laadunvalvontatehtäviä, tuotantokoneiden operointia, kokoonpanotöitä tai pientavaran pakkaus- ja lajittelutehtäviä. Etsimme sekä eri alojen osaajia esimerkiksi sähkö- ja metallialalta, että henkilöitä koulutettavaksi tuotannon työtehtäviin, jolloin aikaisempi kokemus alalta ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi. Asiakasyrityksemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Töitä tehdään kokoaikaisesti 2- tai 3-vuorotöissä ja työsuhteet ovat kestoltaan määräaikaisia tai vakituisia. Ilmoitathan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä!

Ketä etsimme?

Etsimämme henkilö on motivoitunut olemaan poikkeuksetta työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja aitoa innostusta ja kykyä oppia uutta. Olet joustava työntekijä ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on edellytys.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä teollisen alan johtavissa, huippuluokan yrityksissä. Kauttamme voit saada itsellesi esimerkiksi opiskelemaasi alaa vastaavan työpaikan tai täysin uuden suunnan työurallesi. Pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi osana osaavaa ja motivoitunutta tiimiä. Baronan kautta saat aina kirjallisen työsopimuksen, luotettavan palkanlaskennan sekä työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen. Mikäli näet itsesi työskentelemässä osana teollisuuden ammattilaisporukkaa, jätäthän hakemuksesi meille.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme avoimia paikkoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.